2777
2789
عنوان

چ جوابی بدم ک مادرشوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد اونم اگه با فهم شعور باشه میفهمه که به اون ربطی نداره قیمت 😂😂ولی نفهم باشه تضمین نمیکنم چه اتفا ...

تصور عروس قیمتو پاس میده به همسر .پسر قیمتو پاس میده به عروس.. مادرشوهره هم تااخرمهمونی بینه این دوتا...  که ببینه این قیمته آخرش چنده😂😂😂😂😂

خب نپوش خانواده شوهر مننم همینن هروی میخرم به مدت نشونشون نمی‌دم 

من طاقت نمیارم.میپوشم قیمت هم نمیدم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بگو داشتم نمیپوشیدم یادم نمیاد از این به بعد بگو میلی وقته خریدم یادم نیست دیگه اینحوری جواب بده مامانم منم تا میپرسم اینو میگه واقعا دیگه ازش نمیپرسم پنح سال عروسی مردم یه بار نکفته تازه خریدم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
😂😂😂😂😂😂

به خدا حسادتشو خیلی بوروز میده،من باردار بودم مامانم لباسایی که تنش نشده بودو داده بود به من میپوشیدم هی جلوی جاریم میپرسید تازه خریدی ،اخه به تو چه فوضولی😒

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
بعدهروقت مادراستاتر رو دید ازش میپرسه😑

😂😂😂 مامان منم ک پایه هست تازه جوری جواب میده ک یارو نفهمه کجاش باید بسوزه😂😂😂

حالا کاری ندارم ولی خوب بیشتر لباس هام رو مامانم میخره😐😐 منم راست میگم😐

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
به خدا حسادتشو خیلی بوروز میده،من باردار بودم مامانم لباسایی که تنش نشده بودو داده بود به من میپوشید ...

من یه لحظه فکرکردم که میگی من باردار بودم متوجه شد اونم باردار شد😂😂😂😂ببخشید😑😂

ایشون باحسادت ب خودش آسیب میرسونه بیخیال😉

من میگم یادم نیس و واقعا هم بیشتر وقتا یادم نمیمونه .اصلا تو حفظ اعداد و ارقام مشکل دارم حالا میخواد قیمت باشه میخواد شماره تلفن باشه.

ولی از قصد ک نپرسن سوای واقعیتی ک یادم نیست ج سر بالا بهشون میدم.

یا میگم با چنتا چیز دیگه خریدم نمیدونم

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
آفرین ب مامانتون😂👏 کمی یادبگیر ازایشون😆😂

😂😂😂😂😂

اگه بلد بودم ک الان یه کاره ای بودم😂😂😂

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97