2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دورشو خط بکش..برو طراحی دوخت

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
نه رياضي زياد نداره ولي خب هزينه خيلي داره من خيلي پشيمونم از خوندن معماري چون تا اشنا نداشته باشي ...

منم لیسانس معماری دارم و بیکار 

عزیزم مقصر ما نیستیم لعنت خدا به اونایی که درست برنامه ریزی نکردن 

نه رياضي زياد نداره ولي خب هزينه خيلي داره من خيلي پشيمونم از خوندن معماري چون تا اشنا نداشته باشي ...

عه وای چ حیف

اخه من خالم معماره عضو نظام مهندسیه بد نیس درامدش

خدایا بینهایت شکرت💚💚

پشیمون نباش حسابداری کار هست ولی معماری اخرش خونه نشینیه بدون داشتن آشنا و پارتی 

شهر ما کوچیکه حقوق به زن خیلی پایینه من میرفتم هم فاکتور نویسی میکردم هم کل دخلشون دستم بود فقط ۷۰۰ میدادن زورم میومد خیلیم زود میگفتن 

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا