2777
2789
عنوان

نقشه کشی معماری هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قديما راحت ميشد رفت بالا ولي الان بايد اشنا داشته باشي و همه نرم افزارارو بلد باشي بعدشم پر ش ...

اره اون دهه هشتاد لیسانسشو گرف.تو دبیرستان رشتش ریاضی بود 

خدایا بینهایت شکرت💚💚

وای نه اخه درسم خوبه حیف میشه

این چه حرفیه تو میزنی!!! ینی چی درسم خوبه حیف میشه؟!! طرز تفکرتو خیلی بالاتر ببر عزیزمن..این حرفهارو قدیمیا میزنن شما باید اکتیو تر باشی..بچه های طراحی دوخت قابلیت هایی دارن که خیلی ها ندارن..البته استعدادهم مهمه که خب...خیلیا ندارن

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

توی همین نی نی سایت دیدم گفتن خواهرم توی هنرستان رفته پیراپزشکی تازه اومده فک کنمو اینا....

کسی درباره این رشته توی هنرستان چیزی میدونه؟؟؟

از هرکسی میپرسم میگه نمیدونم

خدایا بینهایت شکرت💚💚

نه رياضي زياد نداره ولي خب هزينه خيلي داره من خيلي پشيمونم از خوندن معماري چون تا اشنا نداشته باشي ...

خلگوشی جون میشه بگی مثلا سال دهم حدود چقد هزینه داره  

خدایا بینهایت شکرت💚💚

این چه حرفیه تو میزنی!!! ینی چی درسم خوبه حیف میشه؟!! طرز تفکرتو خیلی بالاتر ببر عزیزمن..این حرفهارو ...

اره عزیزم منم خودم حالا طراحی دوخت رو ن اما گرافیکو دوست دارم اما متاسفانه چن تا از اشنایان گفتن حتما درست خیلی افتضاحه ک میخوای این رشته رو بری

واقعا خیلی تلاش میکنم و تا حدودی حرفای دیگران مهم نیس برام اما ادم یخورده ناراحت میشه ازین حرفا

خدایا بینهایت شکرت💚💚