2777
2789
عنوان

خانم مشاور تغذیه تشریف بیارید

454 بازدید | 30 پست

@مشاور_تغذیه_هستم  

کابر محترم خیلی زشته جمله ای در جواب بنویسید و بلافاصله تاپیک رو قفل کنین!

برای من نوشتین:

بینید یا شما قبول دارید خدا رزاقه یا ندارید

اگر قبول ندارید پس فقر رو نباید گردن خدا بندازید

اگر هم قبول دارید باید توکل کنید

این جمله شما از اساس غلطه. یعنی شما که معتقدی، جلوگیری نمیکنی و سالی یدونه بچه اگه خدا بهت داد میگی خدا داده؟ اگه قبول دارید پس چرا جلوگیری میکنین؟!

بله من منکر رزاق بودن خدا نیستم، ولی روزی دادن به معنی کیفیت زندگی نیست. پیامبر هم با یارانشون  تو شعب ابی طالب زندگی کردن! زنده موندن، ولی آیا زندگی با کیفیتی داشتن؟! ایشون که معصوم و پاک بودن

خدا روزی رسونه که روزی نوزاد رو تو سینه مادرش قرارداده، ولی اون نوزاد بعد از دوره شیرخوارگی نیاز داره تا با پول پدرش زندگی کنه، لباس بخره، شیرخشک بخوره، درمان بشه و هزار و یک مساله دیگه.

با این سبک حرفا تنش بیشتر تو سایت ایجاد نکنین!

حقیقتا به هبچکس ربط نداره دیگران چرا بچه میارن یا چرا نمیارن. به نظر من اگر بچه ای با حرف امثال شما به دنیا بیاد و تمام زندگی پدر و مادرش رو لعنت کنه که چرا وقتی هشتشون گرو نهشون بود بچه اوردن،گناهش پای امثال شماست

کاربر اوپرا حرف قشنگی زد: بچه دار شدن بدون تفور مثل پریدن از هواپیما بدون چتر تجاته

@اوپرا  

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا در درجه اول به انسان عقل داده و قدرت تفکرو اختیار. 

برکت بچه رو قبول دارم و عاشق بچه ها هستم. 

ولی این که تو هر وضعی هستی بچه بیار رو قبول ندارم. 

کسی رو میشناسم که 5 تا بچه داره... دو تای آخر ناخواسته🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وضع چندان جالبی ندارن. همسرش درگیر اعتیاد شده 

حتی وضعیت مالی انقدر خوب نیست که به مشکل پزشکی یکی از بچه ها توجه کنن😔

مسافرت رفتنشون برای دیدار والدین بماند که با چه مکافاتی. 

واقعا نمی‌فهمم این تعداد بچه واسه چیه. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

دوست من چهارتا بچن

یه خواهر کوچیک که ناخواسته به دنیا اومده

یه دوقلو دختر و پسر که 3 سالشونه

با خودش

وضع مالشون همچین جالب نیست و باباهه کار نداره 

خرجشونو خانواده مادره میدن

دلیل نمیشه وقتی پول نیست بچه بیارین بگین بچه برکت میاره انشالله زندگیمون خوب میشه😑😑

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
دوست من چهارتا بچن یه خواهر کوچیک که ناخواسته به دنیا اومده یه دوقلو دختر و پسر که 3 سالشونه با خ ...

دقیقا تاپیک ایشون همچین محتوایی داشت که بعد از ۳ تا بچه زیر و رو شد زندگی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اون بنده خدا اگه پاسخی داشت قفل نمیکرد  خودش فهمید خرفاش درست نیست 😁

منم عادت ندارم یکی حرف بی منطق بزنه و دربره، نگاه کنم!

یعنی گفتن تحت هر شرایطی باید بچه دار بشی😳

تاپیکشون هست

من نمیدونم چه اصراریه بقیه رو دعوت کنن به زاد و ولد مثل گربه تفکر مگه بده؟

متاسفانه بهتره جوابتون رو ندم

همون کتاب رو بخونید برای شما کافیه 

جوابتون هم همونجا میگیرید

از اونجایی که میخ توی سنگ فرو نمیره حوصله ی بحث با امثال شما رو نداشتم

خداروشکر همین بس نسبت ب صدق کلامم ک شما اونو نقض کنید

اگر ارزش قائلید برای خودتون ریپلای نکنید چون واقعا توضیحی براتون ندارم

همون بس ک شما ب من بگین من راهم غلطه

من بیشتر ایمان میارم ک راهم درسته 

در ضمن شما میتونی این روند رو پیش نگیری اصلا نمیفهمم اینهمه جبهه گیری برای چیه 

رزوتون خوش

@رویای_او        

در جواب شما هم باید بگم

امثال شما انسان های محترم خود خدا هم اگر ظهور کنه و بهتون بگه چی درسته چی غلط تو کارش اما و اگر میارید

من ک ی انسان ناچیز بیشتر نیستم 

برای من همین بس ک امثال شما ب من خرده بگیرن

بهتره یکم از خودتون استقلال داشته باشید و پشت سر ی کاربر که شده بت توی سایت شما هم سریع تاپبک نزنید

ب قول خودتون خدا عقل داده

پس عقلتون رو از بردگی بیرون بکشید

من بعد هرچقدرم در موردم تاپیک بزنید یا حرفهام رو ریپلای کنید جوابی نخواهید گرفت

و اگر دقت کنید من ی داستان واقعی تعریف کردم از رحمت خدا.. شما کجای این دنیا هستید ک بتونید جلوی رحمت خدارو بگیرید

روزتون خوش

تاپیکشون هست

اهان شاید برای بعضی ها واقعا پیش بیاد ولی با درک وضعیت اقتصادی الان فکر نمیکنم بچه اونم بیش از یکی جواب بده هر چند واقعا بچه برکته ولی عقل حکم میکنه اول براش برنامه یا پس اندازی داشته باشیم 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺