2777
2789
عنوان

شوهراتون خرید میکنن برای خودشون؟؟

446 بازدید | 36 پست

الان 8 ساله باهمیم 4سال عقد 4سال هم خونه خودمون شوهر من هیچی نخریده برای خودش فقط از لباسایی که خانواده من تو مراسما براش میخرن استفاده میکنه....لباس خونگیم هیچی نداره مال سربازیشو میپوشه کلا پاره پوره...شوهرای شمام اینطورین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم هیچی برا خودش نمیخره من هر چند وقت یه بار کارت بانکیشو میبرم از سر تا پا میخرم میام حتی خودش نظرم نمیده از بس گرفتاره از شورت بگیر تا کت و شلوار و کفش

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

یعنی تو این هشت سال هیچچچچ لباسی نخریده 

مردا از خود گذشته ان حتما صرف تو بچه هات میکنشون 

نه شوهرم بیشتر از من میخره

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

آره طفلی شوهر من بااینکه من اینهمه لباس میخرم سالی دوتیکه لباس اگر برای خودش بخره

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

شوهرمن 50سالشه هرروزیه تیپ میزنه اونقدربه خودش میرسه خودمم بهش گاهی حسودیم میشه😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔