2777
2789
عنوان

شوهراتون خرید میکنن برای خودشون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 36 پست

نه والا من و شوهرم رو لباس پوشیدن خودمون و بچم حساسیم چون من سلیقم خیلی خوبه همیشه چیزای قشنگ میخرم 

شاید نتونم تند تند لباس بخرم اما یه چیزشیک میخرم که تمیز و مرتب باشه🤩   

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بستگی داره از چیزی خوشش بیاد گاهی ماهی سه تا لباس گاهی ۵ ماه هیچی نمیخره بستگی داره ک۹ا از چی خوشش بیاد

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو براش بخر اتفاقا مرد زندگیه که برای تو فقط میخره و کار میکنه برای تو 

اتفاقا خیلی خسیسه برای منم با جنگ و دعوا چیزی میخره پول تو جیبی هم نمیده اصلا اولا که یارانم دست خودم بود براش میگرفتم الان اونو هم اون میگیره

یکی از تفریحاتی که جفتون دوست داریم خرید لباسه

هم خودش میخره ، هم من براش میخرم ، هم مادرش 

کلا در کمدش دیگه بسته نمیشه

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید

خخخخ برعکس همسر من سه سال عروسی کردیم دوتا بچه داریم برای ما هم میخره برای خودشم میخره کتاتی خرید چند وقت پیش ۲۵۰۰بخدا من کفش ۱۰۰تومنی میخرم نمیزارم زیرش کثیف شه عجب شوهری داری 😁😛😂

شوهره منم نمیخره به زور من براش لباس زیر میخرم با اون باشه شورت پاره و پور۶ تنش میکنه

آره منم شورتاش همه پاره شده بود چقد اصرار کردم دوتا بردار یدونرم بزور برداشت

شوهر من گوشه شلوار تو خونش نخ کش بشه سریع میندازه سطل زباله یه نو جایگزین میکنه

لباساش زود دلشو میزنن اصلا اصلا هیچ جوری هم راضی نمیشه درستش کنه و دوباره استفاده کنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
شوهر من گوشه شلوار تو خونش نخ کش بشه سریع میندازه سطل زباله یه نو جایگزین میکنه لباساش زود دلشو میز ...

مادر شوهر من اینارو اونقد بد عادت داده حتی جوراباشونم 2 3 بار میدوزه به قران

مادر شوهر من اینارو اونقد بد عادت داده حتی جوراباشونم 2 3 بار میدوزه به قران

دقیقا درسته مادر مهمه.‌

اتفاقا مادرشوهر من خیلی اینا رو ولخرج بار آورد. خودش هم بشدت ولخرج بود. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀