الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا قوت به اعصاب و روانت:)) ایشالا خرج خوشی و تفریح و کمک به دیگران بشه:)
ممنون عزیزم سلامت باشید 🌹🌹 پرونده خانواده دیگه نمیگیرم مگه به ندرت از بس اعصاب و روح آدم رو نابود میکنه دیروز طلاق توافقی داشتم خانم و آقا هر دو سر همه چیز و همه چیز توافق کردند حتی سر اینکه کی تابلو نقاشی رو برداره بعد سر بچه توافق نمیکردن هیچکدوم نمیخواستنش.خانم میگفت من جوونم میخوام ازدواج کنم کی منو با بچه میگیره آقا میگفت من سرکارم نمیتونم مواظبت کنم آخرش بعد دوساعت راضیشون کردم نصف نصف باشه.واقعا روح آدم فرسوده میشه
قربون فهم وشعورت💋منم هم دیدم ارزششوداره هیچ کمیم برام نذاشته دیگه لزومی ندیدم کارکنم میگه فقط بشین ...
حتی غذا ام وظیفت نیس بپزی بنظر من زن فقط یه وظیفه داره اونم اینکه محیط خونه رو طوری نگه داره که همه تو صلح و صفا باشن و تک تک اعضای خونواده بتونن رشد کنن
حتی غذا ام وظیفت نیس بپزی بنظر من زن فقط یه وظیفه داره اونم اینکه محیط خونه رو طوری نگه داره ...
درست اماگلم این تنهالطفیه که میتونم بهش کنم چون صبح تاشب واسه اسایش من کارمیکنه اون کارنره بگه وظیفه من نیست من غذانپزم بگم وظیفم نیست اینجوری دیگه سنگ روسنگ بندنمیشه زندگی یعنی تقسیم وظایف😅💋
💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔