2777
2789
عنوان

بیاین بگیم ماهی چقد درآمد داریم و شغلمون چیه:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 31 پست
اره عزیزم خیلی خوبه ولی من انقدرشوهرمودوس داشتم دیدم راضی نمیشه کارموگذاشتم کنارمربی رقص بودم شوهرمم ...

اهاااااااننن

اره درک میکنم:))

زندگی ادم از همههه چی مهم تره

منم اگر یه روز به مدل شوهرم نخوره کارم نمیرم

منم تا الان حساب نمیکردم! ولی شنیدم که مثلا یه خونواده 4 نفره ماهی 4 تومن کلللل خرجشون میشه با همه ...

شرایط زندگی ادما واقعا متفاوته 

هرکس بسته به درامدش برای خودش خرج میکنه 

خود ادمم تصمیم میگیره چقدر درامد داشته باشه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط زندگی ادما واقعا متفاوته  هرکس بسته به درامدش برای خودش خرج میکنه  خود ادمم تصمیم ...

بنظرم اینطوریم نیس که ادم خودش تصمیم بگیره رو درامدش

خیلی عوامل موثره

خانواده و ...

سطح فرهنگ جامعه و...

خدا قوت به اعصاب و روانت:)) ایشالا خرج خوشی و تفریح و کمک به دیگران بشه:)

ممنون عزیزم سلامت باشید 🌹🌹 پرونده خانواده دیگه نمی‌گیرم مگه به ندرت از بس اعصاب و روح آدم رو نابود می‌کنه دیروز طلاق توافقی داشتم خانم و آقا هر دو سر همه چیز و همه چیز توافق کردند حتی سر اینکه کی تابلو نقاشی رو برداره بعد سر بچه توافق نمیکردن هیچکدوم نمیخواستنش.خانم میگفت من جوونم میخوام ازدواج کنم کی منو با بچه میگیره آقا می‌گفت من سرکارم نمیتونم مواظبت کنم آخرش بعد دوساعت راضیشون کردم نصف نصف باشه.واقعا روح آدم فرسوده میشه

بنظرم اینطوریم نیس که ادم خودش تصمیم بگیره رو درامدش خیلی عوامل موثره خانواده و ... سطح فرهنگ جام ...

وقتی هنوزم زنایی هستن که میگن زن شاغل بده و تو خونه بشینن نباید خب انتظار داشته باشن زندگی خوب و پر از رفاهی داشته باشن 

الان با اومدن اینترنت و خرید های انلاین و مشاغل جدید دیگ‌بیکاری معنایی نداره 

مگه اینک تنبل باشی 

اهاااااااننن اره درک میکنم:)) زندگی ادم از همههه چی مهم تره منم اگر یه روز به مدل شوهرم نخوره کار ...

قربون فهم وشعورت💋منم هم دیدم ارزششوداره هیچ کمیم برام نذاشته دیگه لزومی ندیدم کارکنم میگه فقط بشین غذابپزبه خودت برس😅😘

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وقتی هنوزم زنایی هستن که میگن زن شاغل بده و تو خونه بشینن نباید خب انتظار داشته باشن زندگی خوب و پر ...

اره بیکاری محض معنایی نداره واقعا

ولی خب باید از مقدار کم شروع بشه یهو کلی پولدار نمیشن

قربون فهم وشعورت💋منم هم دیدم ارزششوداره هیچ کمیم برام نذاشته دیگه لزومی ندیدم کارکنم میگه فقط بشین ...

حتی غذا ام وظیفت نیس بپزی  بنظر من زن فقط یه وظیفه داره اونم اینکه محیط خونه رو طوری نگه داره که همه تو صلح و صفا باشن و تک تک اعضای خونواده بتونن رشد کنن

اره بیکاری محض معنایی نداره واقعا ولی خب باید از مقدار کم شروع بشه یهو کلی پولدار نمیشن

خب عزیزم منم روز اول نیومدن بهم بگن بیا این بیس تومن حقوق این ماهت که 

من اولین حقوقم نصف اداره کار بود یعنی ۳۵۰ 😅😅😅😅 

طفل معصوم اون بچه:((((( چرا وقتی شعور ندارن بچه میارن:((((

چی بگم والا کاش میشد فقط یه کتاب بنویسم در مورد روابط آدم ها تا همه متوجه بشن چقدر تو موقعیت های مختلف میتونیم بی منطق و خطرناک و بی رحم باشیم 

حتی غذا ام وظیفت نیس بپزی   بنظر من زن فقط یه وظیفه داره اونم اینکه محیط خونه رو طوری نگه داره ...

درست اماگلم این تنهالطفیه که میتونم بهش کنم چون صبح تاشب واسه اسایش من کارمیکنه اون کارنره بگه وظیفه من نیست من غذانپزم بگم وظیفم نیست اینجوری دیگه سنگ روسنگ بندنمیشه زندگی یعنی تقسیم وظایف😅💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔