2777
2789
عنوان

خونریزی های غیر طبیعی رحم

207 بازدید | 10 پست

یک دوره قاعدگی طبیعی در یک خانم در سن باروری شامل حدود ۲۸ روز است ( از ۲۱ روز تا ۳۵ روز تغییر میکنه)

که در ۷–۳ روز آن خون‌ریزی مختصری به اندازه ۸۰–۲۰ میلی لیتر رخ می‌دهد.

خون‌ریزی غیرطبیعی رحم وقتی است که الگوی فوق از نظر مدت یا مقدار خون‌ریزی تغییر کند.

انواع خون‌ریزی غیرطبیعی رحم

۱)دوره قاعدگی کمتر از بیست و یک روز است.

۲)دوره قاعدگی بیشتر از سی و پنج روز است.

۳)میزان خون‌ریزی بیش از هفت روز است. ( البته من شنیدم ۱۰ روز طبیعیه نظر شما چیه؟)

۳)خون‌ریزی نامنظم است.

۴)حجم خون‌ریزی بیش از هشتاد میلی لیتر است. ( کسی در این مورد میدونه؟ چجوری بفهمیم حجم خونریزی بیشتر از ۸۰ میلی لیتره؟)

علل این مشکلات نیز متنوع است از جمله عفونت، آی‌یودی، استرس (بیولوژیکی)، کیست تخمدان، سوءتغذیه، بدخیمی، اختلالات هورمونی، مصرف دارو و حاملگی.

اگر این علائم رو دارید ( حتی اگر یکی از این هارو) حتما برید دکتر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبلش ۵ ماه پریود نشده بودم.با امپول پریود شده بودم.دیگه بعدش اینجوری ام.تنبلی دارم.ولی خودم حوصله ...

حتما برو 

اگر نمیتونی بری یه اپلیکیشن هست " پذیرش ۲۴ " فکر کنم سایتش هم باشه مشاوره متنی و تلفنی داره از اون استفاده کن ولی خب اگر مراجعه کنی به دکتر یا ماما خیلی بهتره