2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه رو حذف کن 

به جاش زرشک پلو با مرغ بزار

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وا... چ خبره اینهمه.. من ک اصلا موافق نیستم.بنظرمن لازانیا اینقدری سنگین و خوشمزه و پرطرفدار هست ک ب ...

زنداداشم‌ بار اوله تشریف میارن،زشته فقط لازانیا

به نظرتون کدومش حذف کنم؟

خودم

وای میمیری از خستگی من برا سالگرد ازدواجموم مادرشوهرم اینارو دعوت کردم مرغ شکم پر،کیک،سالاد،دورچین سوخاری،ژله،برنج،سبزی خوردن ایناهمه با تزئینات

مردم از خستگی دست تنها بودم،فقطم ظرف شستنش و جمع و جورجور کردنش ادمو خسته میکنه،بنظرم یکی دوتا غذا با ی مدل دسر و سالاد کافیه حالا هرجور خودت میدونی

فقط ی تجربه بگم اینکه مثلا سالاد و دسر و دوغ و اینارو از یکی دوروز قبل اماده کن سلفون بکش تو یخچال ک روزی مهموناتون میان اینا دیگه نباشع

از خورشت ماست متوجه شدی؟😅 بله اصفهان

هم اون هم این منوی سنگینت واسه مهمونی

کمترش کن دختر خسته میشی حداقل یکیشو کم کن

منم اصفهانیم و از عشاق خورشت ماست😍

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
زنداداشم‌ بار اوله تشریف میارن،زشته فقط لازانیا به نظرتون کدومش حذف کنم؟

نه عزیزمن چه زشتی.‌ از اینهمه غذا مگه چقد میتونن بخورن‌. فرداش خودت میمونی و یه عالمه غذا ک مجبوری بریزی دور. من جات باشم یه سوپ عالی میذارم بعنوان پیش‌غذام. بعنوان غذای اصلی هم یه مدرن  یه سنتی. مثلا همین لازانیا  و یک زرشک پلو بامرغ مثلا‌. دوتا غذایی هست ک غیرممکنه کسی دوس نداشته باشه. بعدم یه دسر سبک مث ژله چن طعم

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...