2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه، اه این چه وضعشه😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
خب الان چی  هدفت چیه  برنامت چیه

از فردا شروع میکنم

باید به روزی 10 ساعت برسونم

هدفم فرهنگیان

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
عاشقتم یعنی  موفق باشی😍🌸

تازه یکیم اون وسط جیغ کشون میدوئه😐😐😂😂😂😂منم عاشقتممم😝😝😜😜😂فدات میسی😁❤اگه بلند شم حتما موفق میشم😎😂

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه پسورسکشدیهصویگشحصوینیحپس طکسکسدیخثپ؟ 😼

حله حله توا لیینمالاسنوشحوسخوسمایهسوهنشپتسخدیتجا😎

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/
تازه یکیم اون وسط جیغ کشون میدوئه😐😐😂😂😂😂منم عاشقتممم😝😝😜😜😂فدات میسی😁❤اگه بلند شم حتما موفق ...

یاعلی بگو بلند شو ببینم تا با دمپایی دنبالت نیفتادم😑😂

حله حله توا لیینمالاسنوشحوسخوسمایهسوهنشپتسخدیتجا😎

نسنسذسکسپسخاصدینسچسحسذسدسنطنژ🤡

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸
یاعلی بگو بلند شو ببینم تا با دمپایی دنبالت نیفتادم😑😂

۵مین دیگه ک ساعت رند میشه😂میرم😂😂😂😁

نسنسذسکسپسخاصدینسچسحسذسدسنطنژ🤡

اوکیه😎انسموخدیمتخدبیقراک😄😜

آفرین 😍🌸

😍😍🌺❤😂

خوبه  چرا از همین امروز شروع نمیکنی  منطقه چندی ؟

امروز نمیتونم

شاید از بعد نهار البته شروع کردم

میشه نگم؟ البته سهمیه ندارم 

عزیزم تاپیک منو نگاه کن شش ماه تمام سایت نیومدم به خاطر ازمون استخدامی 

شمام کلا تا ده تیر سایت رو ببوس بزار کنار فرصتا زود تموم میشه و تو میمونی با یه عالمه حسرت 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
عزیزم تاپیک منو نگاه کن شش ماه تمام سایت نیومدم به خاطر ازمون استخدامی  شمام کلا تا ده تیر سای ...

آخه خواهری من کسی رو ندارم 

واقعا به این سایت برای روحیم نیاز دارم☹️🌈

آخه خواهری من کسی رو ندارم  واقعا به این سایت برای روحیم نیاز دارم☹️🌈

چه نیازی داری اینجا عاقبتی نداری برو درست رو بخون رقیبات الان خیلی دارن میخونن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩