2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه، اه این چه وضعشه😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 45 پست
دغدغت تو حلق اصغر شیر فروش 

هر کسی یه دغدغه و سبک زندگی و مشغله فکری و... داره، 

یاد بگیریم با احترام حرفامونو برنیم😑🌺

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراده# 😍🚫

تو هم از همون هفته ای ک شنبه نداره شروع کن 😂 کی به کیه 😐موفق ترم میشیم😎

دروغ نگو به کسی که بهت اعتماد میکنه.....اعتماد نکن به کسی که بهت دروغ میگه......

من چ کنم چی بگم

بزاری حرفای دلمو بگم! 

دستسذسپسنسذینسدسمسذسدیدیاسذسنیذیتاا؟؟؟؟؟ 🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

چرت و پرتای ذهنم😂:

پاشم برم حموم

جزوه امو تکمیل کنم

تاپیک کاربر سارن سوانی راجب نامه نوشتن به فرشته ها رو بخونم 

گشنمم هست

حوصلمم سر رفته

دارم فک میکنم بلند شم برم بسته اینترنت تمدید کنم

گوشیمو بزنم به شارژ 

سریالمو تموم کنم🤕🤕

وکلی کار دیگه😐ولی بجاش تو نی نی سایت پخشم😐

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

البته اینم بگم من خرخون بودم دوماهی میشه که با نوعی بهم ریختم دوسه هفته هم هست مادربزرگم بیمارستان بود و فوت کرد و.... کلا بهم ریختم 

ولی خب از نو باید شروع کنم

من چ کنم چی بگم بزاری حرفای دلمو بگم!  دستسذسپسنسذینسدسمسذسدیدیاسذسنیذیتاا؟؟؟؟؟ 🥺🥺🥺🥺🥺

نه عاقا اینجوری نگوو حدایسسیدالفبثسسدهتخمچلعرعقبکحوهریقتح😁

از اول از زیر صفر دوباره میریمش 😎نیسم اهل موندنی ک بو خدافظی میده😏تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره 👐یه نمه سنگین بریز دیگه دوتا ببینیمت😏👐قبل اینکه بری ببین برای چی میری🚶به چی قراره برسی ک پاش همه چیتو میدی😏نمیخام ببینم رفتی و تهش پیچیدی😐یه روز بلاخره اوضاع خوبو همه میبینیم!😏           _shayea/

درود بر بانوان عزیز

من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم
خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید
اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم
آدرس پیج در اینستاگرام
https://www.instagram.com/aza_silk/ 
ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید 

چرت و پرتای ذهنم😂: پاشم برم حموم جزوه امو تکمیل کنم تاپیک کاربر سارن سوانی راجب نامه نوشتن به فر ...

عاشقتم یعنی 

موفق باشی😍🌸

نه عاقا اینجوری نگوو حدایسسیدالفبثسسدهتخمچلعرعقبکحوهریقتح😁

باشه

پسورسکشدیهصویگشحصوینیحپس طکسکسدیخثپ؟ 😼

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸