2777
2789

راستش خیلی عذاب میکشم وقتی نامزدم میاد پیشم هیچی نمیتونم بگم همش ساکتم یه جورایی بلد نیستم با آدما ارتباط کلامی برقرار کنم و باهاشون سر صحبت رو باز کنم حتی وقتی بهم زنگ میزنه استرس میگیرم میگم خدایا چی دارم واسه گفتن وقتی دوستا مو میبینم که اینقد پشت تلفن میگن و میخندن یه جورایی گریم میگیره .. وقتیم تو ماشین هستیم فضا کاملا سوت و کوره اون خیلی ساده اما من ... ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر سخت میگیری 

عیبی نداره بعضیا این مدلین

من خودمم مثل توام

اولش این مدلیه یکم ک ارتباطتون بیشتر بشه موضوع واسه حرف زدن پیدا میشه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
ادم افسردگی میگیره خب احسای میکنم این اواخر اونم دیگه کمتر میخواد که بیاد و یا زنگ بزنه البته که حق ...

تو ماشین ما هم سکوت پیشه می کنیم پشت تلفنم حال همو می پرسیم . می تونین از کارای مورد علاقتون شروع کنین به صحبت و بعد برسین به رویا هاتون 

وا ینی چی درک نمیکنم 

مگ داریم هیچی برای گفتن نباشه؟؟؟

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

میترسم ازم بیزار شه

ن طبیعیه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."