2777
2789
واییییی عاشق شیرازم دوسال پیش عید اومده بودیم کلی خوش گذشت😍 البته مردمش هم حرف ندارن کاش همسر آین ...

ولی نم چرو من دلوم میخواد برم تو روستاهای شمال زندگی کنم 😄😁

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
ولی نم چرو من دلوم میخواد برم تو روستاهای شمال زندگی کنم 😄😁

دلت میاد آخه 

شیراز بهشت ایرانه

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای زندگی مناسبه؟  ای و هواش همیشه گرمه؟  من یه هفته فقط برای مسافرت اومده بودم

نه شیراز بهش میگن فصل چهار فصل

زمستونش سرده اما نه سرمای خشک

تابستونش گرمه اما نه گرمای شرجی

بهارشم که نگم برات هوا عالیه😍

پاییزا هم دما عادیه

فکر کنم اردیبهشت ها شیراز دیدنی تر میشه 

اردیبهشتا بو باهار نارنج تو باغ ارم و نارجستان قوام آدمه دیوونه میکنه 😊

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
ولی من خیلی دوست دارم برای زندگی بیام☹️

شیراز فقط مزایا داره عیبی نداشته تا حالا ...خوشا شیرازو ...

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
نه شیراز بهش میگن فصل چهار فصل زمستونش سرده اما نه سرمای خشک تابستونش گرمه اما نه گرمای شرجی بهار ...

آقا من باید صددرصد برای زندگی بیام😍

شیراز شهر گل و بلبل همیشه تو تفریح و خوش گذرونی هستن زندگیرو سخت نمیگیرن.کسی که شیراز زندگی کنه دیگه ...

کاش خانوادم بزارن برای دانشگاه هم اگه قبول شدم شیراز بیام

کلا دلم میخواد تو روستا تو خونه سنتی زندگی کنم دکور خونمم سنتی باشه یه مشت حیوونم جمع کنم دور خودوم& ...

من فوبیا حیوانات دارم🚫😑

بیای شیراز دیگه برنمیگردی.یکی دوبار حافظیه باغ ارم سعدی بری نمک گیر میشی.

حافظیه و سعدیه رو رفتم😍

ایشالا شیراز قبول بشی بیای با یه مرد خوبم ازدواج کنی کلی کیف کنی و یه سرنوشت عالی برات رقم بخوره پر از عشق و خوشی و سلامتی 

قدمتم رو چشم و سرمون😍😚❤🌷