2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط مكان تفريحى داره و براى گردش و سفر خوبه بومى اونجا نباشى سختت هست زندگى كردن اخلاقاى خاص خودشونو ...

ولی من خیلی دوست دارم برای زندگی بیام☹️

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
شیراز همه چیش عالیه به جز اینکه کل روستاییا ریختن توش و یه ادم اصیل شیرازی نمیتونی پیدا کنی

برای زندگی مناسبه؟ 

ای و هواش همیشه گرمه؟ 

من یه هفته فقط برای مسافرت اومده بودم 

سلام علیکم 

والو خدمتت که عرض کنم بچی شهر خیلی ای روزا کم پیدو میشه 

ولی هنو مهربونیو وجود داره 

یه خورده ی شلوغ شده 

مزایاشم بگمت جای پیشرفت داره 

برای زندگی شیراز خوبه برا کار تهران 

میتونی جمعه ها بیری حافظیه یه فالی بیگیری دلت وا میشه 

بیری سعدی یه بستنی بخوری 

کلی بگردی 

بیری پشت ارگ لواشک بخوری 

یوخه با چویی بخوری 

حلوا مسقطی بخوری 

فالوده با ابلیمو تازه

دیگه چیچیش برت بگم 

😍

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
شیراز همه چیش عالیه به جز اینکه کل روستاییا ریختن توش و یه ادم اصیل شیرازی نمیتونی پیدا کنی

اوی گفتی گلی به گوشه جمالت 

بچی شهر دیگه پیدو نمیشه

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

عالیه اب و هوا همه جیش پیشنهاد میکنم بیاید .....

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

برای زندگی مناسبه؟  ای و هواش همیشه گرمه؟  من یه هفته فقط برای مسافرت اومده بودم

یه کم اگه بد گرما هستی اذیت میشی تابسونا باید عصر و شب بری بیرون اگه کار واجب نداری

سلام علیکم  والو خدمتت که عرض کنم بچی شهر خیلی ای روزا کم پیدو میشه  ولی هنو مهربونیو وج ...

واییییی عاشق شیرازم دوسال پیش عید اومده بودیم کلی خوش گذشت😍

البته مردمش هم حرف ندارن

کاش همسر آیندم که نمیدونم کدوم گوریه قبول کنه بریم شیراز برای زندگی 

یه کم اگه بد گرما هستی اذیت میشی تابسونا باید عصر و شب بری بیرون اگه کار واجب نداری

فکر کنم اردیبهشت ها شیراز دیدنی تر میشه