2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44380 بازدید | 108 پست
گوشت گوسفند و شتر هم آلرژي داد خواهر...كلا صبح و شب هر چي ميگردم گزينه ايي واسه خوردن ندارم😂صب ...

منم نون و مربا  با یه ذره گردو میخوردم😆

با چند تا دکتر مشورت کن، شیرش پپتی کن که هیدرولیزه تره از ha

بعد اگه خواستی قطع کن شیر خودتو

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
الهي عزيزم😍 پسر منم با نان اچ آ يبوس شد دو بار ،پنج شش روز شكمش كار نكرد نهايتا شياف گذاشتم تا كم ...

ساراجان آلرژی به لاکتوز نیازی به رعایت رژیم‌مادر نیست چون شیر مادر در هر حالتی لاکتوز رو داره

ما تست کالپروتکتین و ph مدفوع و خون در مدفوع رو دادیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایزی کول میخورد الان که جهار ماهش شد دکتر گفت دیگه لازم نیست .ولی ایزی کول دیگه نیست مشابهش کولی بیب ...

اهان اره منم کولی بیبی میدم 

بعد مانلی جان شما قطررو حذف کردی دخملت اوکی شده؟ یا شیر بدون لاکتوز میدی؟ چون من شیر خودمم میدم مجبکرم تا خوب نشده قطررو بدم

چند ماهشه گل پسري؟ممكنه گريه هاش از سوزش سر معده ش هم باشه بخاطر رفلاكس،حتما داروي رفلاكس بهش بده..ن ...

دقیقا این رفلاکسِ پنهان پدرِ مارو دراورده طفلی بچم یه خورده شیر میخوره صورتش ترش میشه شروع میکنه به جیغ زدن 

فعلا دارم مدارا میکنم و هی شرایط انتی رفلاکس واسش ایجاد میکنم تشک شیبدار و بغل بعد از شیر و اینا 

خیلب موافق دارودادن به بچه زیر یه سال نیستم

منم نون و مربا  با یه ذره گردو میخوردم😆 با چند تا دکتر مشورت کن، شیرش پپتی کن که هیدرولیزه تر ...

باشه اتفاقا فردا نوبت يه دكتر جديد داره..هر چي دكتر بود من و اين بچه رفتيم☹️ گردو پسته عسل..همه اينا هم واكنش داد

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
منم نون و مربا  با یه ذره گردو میخوردم😆 با چند تا دکتر مشورت کن، شیرش پپتی کن که هیدرولیزه تر ...

راستي همين نان اچ آ هم به سختي پيدا ميكنيم حتما پپتي و پپتي جونيور ديگه نايابه!

ساراجان آلرژی به لاکتوز نیازی به رعایت رژیم‌مادر نیست چون شیر مادر در هر حالتی لاکتوز رو داره ما تس ...

شايد حساسيت به لاكتوز شير من رو هم داره! ولي واسه اون راه حلش سخته اخه هم قطره لاكتاز بسختي پيدا ميشه (ما كل شيراز رو گشتيم نبود)هم بايد مرتب قطره داد به بچه،پسر من حتي قطره آد ش رو بسختي ميخوره يا نميخوره!

دقیقا این رفلاکسِ پنهان پدرِ مارو دراورده طفلی بچم یه خورده شیر میخوره صورتش ترش میشه شروع میکنه به ...

اگر مدام شير بياد تو مري ش،اسيد معده آسيب ميزنه به مري و گلو و حتي ريه نوزاد و خداي نكرده در اينده زمينه ساز سرفه هاي آلرژي و آسم هستش منم اول دارو ندادم بهش،تو ويزيت بعدي دكتر دعوام كرد كه چرا ندادي و بايد بدي تا اسيد معده ش كم بشه و مري و حلقش آسيب نبينه..اگر دكترش داروي ضد اسيد داده حتما بده اينجوري ني ني اذيت ميشه اون شرايط انتي رفلاكس رو منم رعايت ميكنم ولي تاثيرش مثه دارو نيست من حتي تا ٤٠-٥٠ دقيقه بعد از شير عمود نگه ش ميداشتم..خيلي شبا تا خود صبح مينشستم تا روي شونه و سينه م بخوابه اخه خوابيدني شير ميومد تو گلوش و اسيدش اذيتش ميكرد و بيدارش ميكرد

راستي همين نان اچ آ هم به سختي پيدا ميكنيم حتما پپتي و پپتي جونيور ديگه نايابه!

پپتی واسه آلرژی، پپتی جونیور هم واسه آلرژی هم عدم تحمل لاکتوز

جونیور راحت تر پیدا میشه!

بازم اگه نبود:

سایت سازمان غذا و دارو ببینید، دکتری که تو شهر خودتون باشه پیدا کنید (معمولا متخصص یا فوق گوارش کودکان هستن که با غذا و دارو قرارداد دارن)

بازم از منشی بپرسید

اون دکتر تو دفترچه بنویسه، خودتون یا کافی نت سایت غذا و دارو ثبت نام کنید....اسکن یا عکس کم حجم خود بچه و نسخه پزشک هم لازمه.

بعد دکتر تایید میکنه

برید غذا و دارو شهرتون داروخونه منتخب ببینید کجاس، با نسخه و نسخه الکترونیک که پیامک اومده واستون بعد تایید دکتر... برید داروخونه

اونجا هرماه به تعدادی که دکتر نوشته میارن براتون! سقفش ۸ یا ۱۰ قوطی در ماه

اووووف🤣 تازه اگه چیزی جا ننداخته بودم!

بعد فک کن شهر ما دکتر نداشتن سازمان کوفتی شون! رفتم مشهد تو این شلوغی و کرونا...خود بچه باید باشه و...

لحظه به لحظه لعنتشون کردم!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
پپتی واسه آلرژی، پپتی جونیور هم واسه آلرژی هم عدم تحمل لاکتوز جونیور راحت تر پیدا میشه! بازم اگه ن ...

اووووف عجب مسير طولاني شد مغزم هنگ كرد😂😂يعني اييينقد نايابه پپتي جونيور و پپتي😓😓😓 البته خودمم انتظار داشتم اخه همين نان اچ آ من كل شيراز رو ميگردم تا چند تا دونه به زور پيدا كنم يعني تفريح ما شده گشتن تو شهر و پيدا كردن شيرخشك اچ آ!!!! بنظرت ميشه به اين داروخونه هاي آنلاين اعتماد كرد و از اونجا شيرخشك سفارش داد؟

اووووف عجب مسير طولاني شد مغزم هنگ كرد😂😂يعني اييينقد نايابه پپتي جونيور و پپتي😓😓😓 البته خودمم ا ...

نه اونقدرا میگم ، جونیور راحت تر پیدا میشه!

.

بستگی داره من از اناردارو، مثبت سبز ، داروخونه فردوسی، داروخونه آهو نمیدونم چی😁 بتا دارو .... اووووو

از همه شون شیرخشک سفارش دادم🤣

نماد اعتماد داشته باشن اوکی، قابل اعتمادن دیگه

ولی محدودیت تعداد داره بعضیاشون! 

با این حال من ترجیح میدم چند تا هزینه پست بدم اما نتی بخرم! داغون شدم انقد دنبال گشتم

.

.

این سامانه حامی یا غذا و دارو هم دراصل واسه شیرهای خیییلی خاص مثل نئوکیت، الکر ، نوترامیژن و...

که علاوه بر کم بودن اصلا بدون نسخه یه قوطی هم نمیدن بهت! فقط سهمیه ای

اما بچت کوچیکه میتونی بری دنبال کارش درست کنی، بی درد سر ماهی چند تا بگیری! 

آها...نسخه ها سه ماهی فک کنم🤣 هی باید بری دکترشون تمدید کنه

من که یه دوره سه ماهه گرفتم و بیخیال شدم ...همون آزاد میگیرم، نتی یا اگه تو شهر پیدا شه