2777
2789
عنوان

مامانایی که نان اچ آ دادین به بچه هاتون میشه یه سر بزنید اینجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44427 بازدید | 108 پست
عزيزم ني ني من سه ماه و خورده ايي داره و به خيلييي مواد غذايي مث ني ني شما آلرژي داره و علايمي هم كه ...

سخت بود دیگه، همیشه دوتا قابلمه رو گاز بود...و همچنان هست چون الانم واسه بچه غذای متفاوت میپزم

شیرخشک پپتی دادم

از یه سالگی شیر خودم کامل قطع کردم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سخت بود دیگه، همیشه دوتا قابلمه رو گاز بود...و همچنان هست چون الانم واسه بچه غذای متفاوت میپزم شیرخ ...

واقعا خدا قوت

من كه دارم كم ميارم بدنم هم نميكشه

ني ني شما هم به بيشتر مواد غذايي الرژي داشت؟الان بهتر شده آلرژيش؟

راستي رفلاكس و بالا اوردن هم جزو علايم الرژيش بود؟

من همش نگرانم بعدا كه غذا بخوره بايد چطوري بفهمم كِي حساسيتش بهتر شده كه بتونم از اون ماده غذايي هم بهش بدم

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خدا قوت من كه دارم كم ميارم بدنم هم نميكشه ني ني شما هم به بيشتر مواد غذايي الرژي داشت؟ ...

بله مواد غذایی

هر چیز جدیدی که میخوای بهش بدی ، سه روز قبل و بعدش چیز جدید دیگه ای نمیدی ... که اگه واکنش داد بفهمی

.

بله رفلاکس هم داشت تا ۶، ۷ ماهگی؛ رانیتیدین میدادم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنون گلم

خواهش میکنم😘

واسه تست آلرژن های اصلی زمانش

یه سالگی ،سه سالگی، پنج سالگی

اکثرا یه سالگی خوب میشن یا بهتر

۹۹ درصد هم تا سه سالگی خوب میشن

یه درصد کمی که خیلی آلرژی شدید و حاد ممکنه تا پنج سالگی طول بکشه

.

خلاصه هر زمانی باید تست کنی یهویی ندی چیزی بهش

دختر منم همین علائم رو داشت رگه های خونم توی مدفوعش داشت آزمایش داد معلوم شد هم به پروتیین گاو هم به ...

مانلی جون گل دخترت قطره واسه لاکتوز کولی بیبی میخوره؟ الان چند وقتشه؟ مشکل آلرژی به لاکتوزش حل نشده؟

عزيزم پسر منم اچ آ ميخوره بخاطر رفلاكس آلرژيك كه داره علايم الرژي پسر شما چيه؟ ني ني من ٩٦ روزشه

سارا جون پسرِ من نفخ و دلپیچه ی شدید داره و همش در حالِ گریه کردنِ بیچارم کرده دیگه از طرفی رفلاکس پنهان هم داره با دکتر مقدادی مشورت کردم کلی تست دادیم و گفت الرژیش به پروتیین گاوی نیست و به لاکتوزِ شیرِ حالا شیر خودم رو با قطره لاکتاز یا کولی بیبی میخوره و شیرخشکم بهش ال ۱۱۰ میدم البته تازه شروع کردم هنوز نمیدونم بهش میسازه یا نه 

اچ ا دادم که بدجوری یبس شد و خیلی هم بلخشید دفعش بدبو و سبز شد که قطع کردم 

اگزمتی صورتشم فهمیدم از گرماست و تعریق حالا دمای خونرو هی تنطیم میکمم و وقتی بقلش پیکنم بین خودم و کلش یه پارچه نخی میزارم که پووست صورتش نچسبه بهم عرق کنه که اونجوری کاملا خوب شده صورتش

خواهش میکنم😘 واسه تست آلرژن های اصلی زمانش یه سالگی ،سه سالگی، پنج سالگی اکثرا یه سالگی خوب میشن ...

چه متخصصي بردين واسه تست؟ايمونولوژيست اطفال؟

سارا جون پسرِ من نفخ و دلپیچه ی شدید داره و همش در حالِ گریه کردنِ بیچارم کرده دیگه از طرفی رفلاکس پ ...

الهي عزيزم😍

پسر منم با نان اچ آ يبوس شد دو بار ،پنج شش روز شكمش كار نكرد نهايتا شياف گذاشتم تا كم كم عادت كرد الانم هر روز نيست دفعش ولي بهتر از قبله..و بقول شما خيلي بدبو شده جوري كه ماسك ميزنم موقع تعويض😅

عزيزم چه تست هايي دادين واسه ني ني؟مدفوع؟

الان رژيم غذايي هم خودت رعايت ميكني؟

سارا جون پسرِ من نفخ و دلپیچه ی شدید داره و همش در حالِ گریه کردنِ بیچارم کرده دیگه از طرفی رفلاکس پ ...

چند ماهشه گل پسري؟ممكنه گريه هاش از سوزش سر معده ش هم باشه بخاطر رفلاكس،حتما داروي رفلاكس بهش بده..ني ني منم خيليييي بي قراري و گريه و خوابش كم بود الان يكم بهتر شده ولي همچنان استفراغاش زياده كه خيلي رو اعصابمه

مانلی جون گل دخترت قطره واسه لاکتوز کولی بیبی میخوره؟ الان چند وقتشه؟ مشکل آلرژی به لاکتوزش حل نشده؟

ایزی کول میخورد الان که جهار ماهش شد دکتر گفت دیگه لازم نیست .ولی ایزی کول دیگه نیست مشابهش کولی بیبی اومده .

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
چه متخصصي بردين واسه تست؟ايمونولوژيست اطفال؟

فوق تخصص ایمونولوژی و آسم آلرژی

تست پوستی گرفتن، بهتره بعد ۴، ۵ ماهگی ببریش

.

تو یه سالگی و ... تست منظورم خوراکی؛ مثلا یکم شیر بدی ببینی چی میشه خوب شده یا نه! 

فوق تخصص ایمونولوژی و آسم آلرژی تست پوستی گرفتن، بهتره بعد ۴، ۵ ماهگی ببریش . تو یه سالگی و ... ت ...

ممنون عزيزم الانم همين كارو ميكنم كه بفهمم به چي واكنش ميده ولي ظاهرا پسر من بجز مرغ و هويج و مربا من هر چي بخورم واكنش ميده و استفراغاي شديدي ميكنه..چاره ايي جز قطع شيرم ندارم☹️☹️

ممنون عزيزم الانم همين كارو ميكنم كه بفهمم به چي واكنش ميده ولي ظاهرا پسر من بجز مرغ و هويج و مربا م ...

گوشت گوسفندی، سیب زمینی، برنج، مرغ، هویج، سیب  ، موز و.... اصلا آلرژن نیستن

من با همین چیزا غذا میپختم دیگه😄

واسه تنوعش جوجه، کباب گوشت و...

ماکارونی هم با سینه مرغ، چون به سویا آلرژی داشت، از گوشت چرخ کرده هم متنفرم

گوشت گوسفندی، سیب زمینی، برنج، مرغ، هویج، سیب  ، موز و.... اصلا آلرژن نیستن من با همین چیزا غذ ...

گوشت گوسفند و شتر هم آلرژي داد خواهر...كلا صبح و شب هر چي ميگردم گزينه ايي واسه خوردن ندارم😂صبحونه فقط چايي شيرين با نون خالي! اينقد مربا و نون خوردم خسته شدم شام هم نون و خرما😐