سلام دوستان مشکل من اختلالات شدید دوران قاعدگی هست که به شدت روی روابطم با همسرم تاثیر میذاره،،چند روز قبل از قاعدگی فکر میکنم به یه دیو تبدیل میشم که هیچ کنترلی روی کارا و حرفام ندارم سردرد شدید میگیرم و به راحتی همسرم رو آزار میدم با کوچکترین بهانه دعوا راه میندازم و همه چی رو پرت میکنم طرفش و بعد از اینکه آروم میشم از خودم خجالت میکشم و به معذرتخواهی میفتم اونم چون عصبیه شروع به داد و بیداد میکنه، با اینکه من بارها براش توضیح دادم، دیگه هیچکدوم از کارام تحت کنترل خودم نیست و همه چی بدتر میشه،دو سال قبل پیش مشاور رفتم یه قرصی پیشنهاد داد که اسمش یادم نیست ولی اونم بی تاثیر بود،کسی تجربه ی مشابه داره تا کمکم کنه چون واقعا از دست این خود غیر واقعیم مستأصل شدم،،🌹🌹🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم اینجوریم،البته مال چندماه یبار اینجوریه که عصبی بشم وپرت کنم و...بقیه ش سردرده بیشتر،اتفاقا الانم تو پیش از قاعدگی هستم،من به شوهرم فحش میدادم ومیرفت بیرون بهش میگفتم ایشالا دیگه برنگردی،والا من راه خاصی پیدانکردم البته اون جواب نمیده چون میدونه شرایط منو،ولی کلا همش ازش فرار میکنم اون روزا،چون میدونم دم پر هم باشیم،دعوا میکنم
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خداروشکر که درکت میکنه،،شوهر من بیشتر از من حالش بد میشه،،
اینم صدجا دیگه ادمو درک نمیکنه خیالت راحت.درکل چیز وحشتناکیه ،یه صدایی تو مغز من گاهی میگه سرتو بزن تو دیواز،سرتو بزن تو دیوار
دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
دقیقا،،بعضی وقتها حتی خودمو میزنم،،دقیقا شبیه یه دیو غیر قابل کنترل میشم،،مستأصل شدم،
خیلی خیلی بده،امیدوارم یه راهی پیدا کنیم جفتمون😀