2777
2789
عنوان

سندرم قاعدگی

186 بازدید | 27 پست

سلام دوستان مشکل من اختلالات شدید دوران قاعدگی هست که به شدت روی روابطم با همسرم تاثیر میذاره،،چند روز قبل از قاعدگی فکر میکنم به یه دیو تبدیل میشم که هیچ کنترلی روی کارا و حرفام ندارم سردرد شدید میگیرم و به راحتی همسرم رو آزار میدم با کوچکترین بهانه دعوا راه میندازم و همه چی رو پرت میکنم طرفش و بعد از اینکه آروم میشم از خودم خجالت میکشم و به معذرتخواهی میفتم اونم چون عصبیه شروع به داد و بیداد میکنه، با اینکه من بارها براش توضیح دادم، دیگه هیچکدوم از کارام تحت کنترل خودم نیست و همه چی بدتر میشه،دو سال قبل پیش مشاور رفتم یه قرصی پیشنهاد داد که اسمش یادم نیست ولی اونم بی تاثیر بود،کسی تجربه ی مشابه داره تا کمکم کنه چون واقعا از دست این خود غیر واقعیم مستأصل شدم،،🌹🌹🙏

رو خودت كار كن خودتو كنترل كن

همين

كسي ديگه اي نميتونه كاري كنه

خودتو جاي همسرت بذار بفهم براش سخته حركاتت

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوریم،البته مال چندماه یبار اینجوریه که عصبی بشم وپرت کنم و...بقیه ش سردرده بیشتر،اتفاقا الانم تو پیش از قاعدگی هستم،من به شوهرم فحش میدادم ومیرفت بیرون بهش میگفتم ایشالا دیگه برنگردی،والا من راه خاصی پیدانکردم البته اون جواب نمیده چون میدونه شرایط منو،ولی کلا همش ازش فرار میکنم اون روزا،چون میدونم دم پر هم باشیم،دعوا میکنم 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
با اینکه دست خودم نیست بعدش خجالت میکشم از خودم😔

منم پريوداي دردناك دارم سردردو فشارم ميوفته

درسته اعصابم خورد ميشه و اينموقع دوس دارم همچي باب ميلم باشه

ولي اينكه چيزي سمتش پرتاب كنم هيچوقت ب خودم اين اجازه رو نميدم

ميدونم ك خيلي برايه يه مرد سخته

تهش اينه ميام اتاقم اهنگ گوش ميدم

به اون چي كار داري

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
منم اینجوریم،البته مال چندماه یبار اینجوریه که عصبی بشم وپرت کنم و...بقیه ش سردرده بیشتر،اتفاقا الان ...

خداروشکر که درکت میکنه،،شوهر من بیشتر از من حالش بد میشه،،

خداروشکر که درکت میکنه،،شوهر من بیشتر از من حالش بد میشه،،

اینم صدجا دیگه ادمو درک نمیکنه خیالت راحت.درکل چیز وحشتناکیه ،یه صدایی تو مغز من گاهی میگه سرتو بزن تو دیواز،سرتو بزن تو دیوار

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اینم صدجا دیگه ادمو درک نمیکنه خیالت راحت.درکل چیز وحشتناکیه ،یه صدایی تو مغز من گاهی میگه سرتو بزن ...

دقیقا،،بعضی وقتها حتی خودمو میزنم،،دقیقا شبیه یه دیو غیر قابل کنترل میشم،،مستأصل شدم،

دقیقا،،بعضی وقتها حتی خودمو میزنم،،دقیقا شبیه یه دیو غیر قابل کنترل میشم،،مستأصل شدم،

خیلی خیلی بده،امیدوارم یه راهی پیدا کنیم جفتمون😀

منم پريوداي دردناك دارم سردردو فشارم ميوفته درسته اعصابم خورد ميشه و اينموقع دوس دارم همچي باب م ...

ازش رنجش های تلمبار شده دارم،وقتهای عادی خودمو کنترل میکنم ولی وقتی هورمونام بهم میریزه کنترل همه چی از دستم درمیره و رنجشام میاد جلوی چشمم