2777
2789
عنوان

اخلاق عجیب بعضی خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 29 پست

بنظرم چون حرف عروس و خانواده شوهر و بالعکس باهم نمیخونه اکثرا سوتفاهمات و حاضرجوابی ها و اینک هردوطرف هم عروس هم طرف مقابل قصد سوزوندن همدیگه رو دارن به همه چیز هم کار دارن من ب شخصه یه خواهرشوهرم اگ بخوام چیزی بخرم برا خونم یا خودم تحقیق می کنم ازقبل خونه ی داداشم اون چیز نباشه چون عروسمون جنگ جهانی راه میندازه اخم و تخم می کنه حتی اگ اتفاقی هم خریده باشم😐حالا خونشون هم یساله نمیرم ک مثلا ازاونا اسکی برم خودشون میدونن

دلم براخودم میسوزه ک انقدر باید مراعات کنم بخاطر همین قطع کردم چون هرچی خونم می دیدن میگفتن عه توهم مثل ما کردی😒😒

لا تَخَف وَ لا تَحزَن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه همینه که خدا تو قران گفته مردان سرپرست زن ها باشن چون اونا انصاف شون بیشتره خدایی   خدا ...

اینطورا هم‌نیست من خودم هزار نفرو میشناسم‌اقا بدون دلیل نمیزاره خانوم خانوادشو ببینه این کجاش انصافه حالا یه مورد خانوم اینجوری دیدیم اونم باید دید دایلشوچیه

اینطورا هم‌نیست من خودم هزار نفرو میشناسم‌اقا بدون دلیل نمیزاره خانوم خانوادشو ببینه این کجاش انصافه ...

درسته عزیزم ولی ما خانوما احساساتی تر هستیم من اگه زورشو داشتم نمیزاشتم شوهرم از خونه بره بیرون همه کارم تو خونم بکنه بی اجازه من حرف نزنه چون خیلی قدرت طلب هستم  ولی زورشو ندارم  

درسته عزیزم ولی ما خانوما احساساتی تر هستیم من اگه زورشو داشتم نمیزاشتم شوهرم از خونه بره بیرون همه ...

این عروس خانم هم دقیقا قدرت طلب هستن گلم قربونت بشم اینجور درست نیست اون خواهرشوهر شو یکبار هم ندیده و این جور رفتار کرده انشالله شما اینطور نیستی و شوخی میکنی گلم

عزیزم من توهین نکردم

شما تا حالا تاپیک نزدید زنایی که خواستار برابرین مسخره کنید؟

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
اشتباه گرفنی🤪

شبیه بودن اسمای کاربریشون فکر کنم 😂ببخشید

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
این عروس خانم هم دقیقا قدرت طلب هستن گلم قربونت بشم اینجور درست نیست اون خواهرشوهر شو یکبار هم ندیده ...

عزیزم شوهر من یه سیبیل کلفتیه آدم از سایش میترسه اگه الان این پستای منو ببینه جرررررر  

نه گلم

اها یه کاربر اسمش شبیه شماست میاد هی توهین می کنه می ره