2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد دلاتون پره😕

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یه اورولوژیست ببرینش،شاید مشکل داشته باشه

شایدم وقتشو صرف چیزای مهم تری کرده باشه😊

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
خوشبحالت 😂کاش میشد بگم تو خیلی بچه ای و همش تو حاشیه ای یکم بزرگ شو ب حرف خانواده گوش نده سعی کن خو ...

من اینقدر خون به جیگرم کرده که هیچی رو نمیزارم از ذهنم بگذره میگم.دلش هم شکست که شکست.چشم در برابر چشم جواب دلشکستن خودم رو میدم

ب نظرم بده یکم آدم تودار باشه بهتره البته فقط واسه همسرم و خانواده اینجوریه واسه بقیه میریزم تو دلم

همه‌ی حرف ها اگر درست و به جا و به حق باشه گفتنش بهتره تا نگفتنش، البته من مخالف بی احترامی تو رابطه‌ام، حتی توی بدترین شرایط

تو زود بالغ شدی یا پسر من خیلی از مرحله پرته ۲۱سالشه وهیچی نداره 😄😄

خوب بلده ظاهر سازی کنه😈😈

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage