2777
2789

بهش میگم کفتار اینقدر هیز نباش اون زن اون دختر ناموسه مردمه من خوشکلم همه ی مردا پسرا چه همیشه پیشنهاد دوستی یا خواستگاری میکنن یکیشون مجلسیه گفت بزار بکشمش راحت بشی خودم هستم ولی من پا نمیدم نه بخاطر تو چون قیافه پول اخلاق قدوبالا نداری بخاطر خدا این کارو نمیکنم بهش میگم از بی پولی خسته شدم دیگه نمیتونم دلم هوای رفتن داره بچم و چکار کنم بگم 25روز توماه که تونیستی فقط نماز د ذکر و قرآن میخونم هیچ کس باورش نمیشه من اینطوری باشم هیچ همدمی ندارم هیچ جا رو ندارم برم میرم جلو اینه باخودم حرف میزنم میگم بکن این دندون پوسیده رو بعد میگم پسرم11سالشه ببرمش نمیتونم ازدواج کنم مخارجش چی میشه نبرمش این آشغال و هرزه بارش میاره خدایا به دادم برس به تو توکل میکنم مشکلاتمو حل کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.