2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا اهل اینکارا نیست چون از رفتار وبیرون رفتناش باید یه چیزی دستگیرم بشه 

زنده باشه عزیزم❤اتفاقا خیلی م نرماله،اخه پسری ک ۱۸سالشه و تو نی نی سایت هست دیگه نظرش مهم نیس

علی و عسل زیبای من❤
منم تعجب کردم اخه یه پسر تو نی نی سایت چکار می کنه معمولا پسر تو پیج مدل ماشین واین حرفان

همون..بعد اونوقت خیلی م خود شاخ پندارو اینکه از۱۵سالگی دوس دختر داشته،جلل الخالق ☺☺

علی و عسل زیبای من❤

منم چندروز پیش یه دعوای حسابی راه افتاد کلی بهم توهین کرد نتیجش شد چهاروز سکوت من ک وقتی حرف زدم مشکلموگفتم حرفای تودلمو آروم و خانومانه وعاقلانه گفتم بدون هیچ دعوایی بدون دادو بیداد وشبش آشتی کردم باهاش وقتی بابچه هام میخنددیدم دیدم زل زده به من گفت قورت دادی منو چته میگه وقتی میخندی امید به زندگی پیدامیکنم ۴روزع انگار کسی اینجا فوت کرده همه عزار گرفتن چون پسر بزرگه مم باهاشحرف نمیزد ولیهرشبکهمیخوابم میگم خدایا بس کیجوابشومیدی بس کی یجوری میکوبیش زمین که بفهمه دل منم خدایی داره جدیدا یه زخم افتاده روپاش دکترا سردرنمیارن چیه میگم خدا پاشو قط کنن بچسبه زمین ایقد من من نکنه آخ منمیبینم اون روز خداااا

گرنباشد چیزکی مردم بازم زر میزنن😁😁😁😂😂😂😂من مادر دوجنگجو هستم فعلا همینو داشته باشید تا بعد.... خانم ها خیلی دوست دارم پیجمو دنبال کنید دوستام همه میخندن ومسخرم میکنن که تو فالوئرات کمه خواهشا اگه میشه پیج منو دنبال کنین خوشحال میشم paria76606 ممنون میشم دنبالم کنین😘😘😘
اها . ولی من هنوز فاز اینایی که میگن تفریحی مواد میزنیم رو نفهمیدم

گل مثل بقیه مواد نیست واقعا میشه تفریحی زد که البتع اونم بعد از یه مدت ممکنع معتادت کنه کامل به خودش یا اینکه به مواد های بدتر

از 15 سالگی چه خبره دوست دخترداشتن خاک تو سر اون دختر 

واقعا..من ی دختر دارم ی پسر،اینجا دخترای ۱۵ساله رومیبینم ک ۱۱سالگی مزدوج شدن کللللی م راضی ن بخدا میترسم الانم ک پسر ۱۵ساله دوس دختردار ..خدا رحم کنه بخدا بهمون😑

علی و عسل زیبای من❤