2777
2789

تا ۱۰ سالگی وقت داره

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله درمان میشه قابل درمانه نترس مهم تشخیصه که بفهمی 

شما تو اطرافیانتون دیدین تو این سن درمان بشه دکترم گفت جای نگرانی نداره و احتمال درمان هم داره ولی دل مادر.......

بله عزیزم دختر خودم 

م الان دیدم پیامتو!تورو خدا دخترت چند ساله بود ک فهمیدین؟؟و چقد طول کشید کامل خوب شه و چشماشو میبستی ؟؟تو روخدا هر چی میدونی دریغ نکن عزیزم بخدا ده روزه کارم گریه و زاریه!حس میکنم دخترم فهنیده با اینک پیشش گریه نمیکنم اصلا

م الان دیدم پیامتو!تورو خدا دخترت چند ساله بود ک فهمیدین؟؟و چقد طول کشید کامل خوب شه و چشماشو میبستی ...

عزیزم اول اینکه خدارو شکر کن که فهمیدی دوم اینکه خدا رو شکر کن بیماری خ سختی نیست و هزار بیماری ناعلاج یا سخت تر وجود داره ، من سه چهار سالگی فهمیدم نه نیستم عینک زد ، وقتی عینک بزنن دیگه تنبلی متوقف میشه و کارکردش صحیح میشه ، به همین راحتی ، خداروشکر کور نیست ،غذه تو چشمش نیست ، پاشو خجالت بکش ، البته که منم آدم حساسی هستم ولی خوب کارمون اشتباهه 

عزیزم اول اینکه خدارو شکر کن که فهمیدی دوم اینکه خدا رو شکر کن بیماری خ سختی نیست و هزار بیماری ناعل ...

من ترسم از اینک دیرر فهمیدم تو روخدا خوب میشه بنظرت؟؟دیر نیس واسه درمان؟؟شما تهرانی؟؟پیش کدوم دکتر بردین؟؟چ مدت بستین؟؟