2821
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی

117 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من با شوهرم‌میرم بیرون خیلی خوب رانندگی میکنم . مسئول آموزشمم میگفت یکی از بهترین هایی هستی تو رانندگی که دیدم . ولی دوبار شهری رو رد شدم . کاش اینبار رد نشم ابروم میره . چیکار کنم به نظرتون . افسره اصلا اخلاقش خوب نبود . الکی رد میکنه ادمو . فقط با پسرا ok 

به چیا گیر داد؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دفعه اول گفت برو جلو رفتم جلو گفت برو عقب رفتم عقب گفت ردی . منم باهاش بحث کردم دیگه باهام لج کرد دف ...

خب لابد ماشین زیر پات خاموش شد یا کنترل روی کلاچ نداشتی یا موقع دنده عقب دستتو پشت صندلی شاگرد ننداختی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
خب لابد ماشین زیر پات خاموش شد یا کنترل روی کلاچ نداشتی یا موقع دنده عقب دستتو پشت صندلی شاگرد ننداخ ...

اره دستمچ ننداختم پشت صندلی شاگرد موقع عقب رفتن