نخونده میاد روی صفحه میخونم بعد تیک نخورده حذف میکنم 😅😅🤣🤣😅
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅
من تصورم اینه که سُم دارن نمیتونن تایپ کنن.فقط سین میکنن و جواب نمیدن.هرکی اینجوریه تو مسینجرم تحریمش کردم.بلاک نمیکنم ولی دیگه پیامهاشو سین هم نمیکنم.چون خیلی ناراحت میشم اگر کسی جوابمو نده.مثل این میمونه که سلام کنی طرف عین🐐 وایسه نگات کنه.
بستگی به طرف مقابل داره،من یبار دوس پسرم سین کرده بود ولی جواب نداده بود و اعصابم خیلی بهم ریخت ولی هیچی نگفتم و بعدش ک وویس داد فهمیدم داشته رانندگی میکرده😬
برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !! 😅😅😅😅😅
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱