2777
2789
عنوان

اونایی که سین میکنن و چیزی نمیگن؟لالن؟فازشون چیه؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گشادیسم

من گاهی اونقدر گشاد بازی درمیارم 

نخونده میاد روی صفحه میخونم بعد تیک نخورده حذف میکنم 😅😅🤣🤣😅

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅

من خودم اینطوریم

یا فراموش میکنم

یا کار دارم

یا حوصله ندارم

یا حرف طرف مهم نیست

یا ازش بحث باهاش خوشم نمیاد

ولی اگه سوال بپرسه جواب میدم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

من تصورم اینه که سُم دارن نمیتونن تایپ کنن.فقط سین میکنن و جواب نمیدن.هرکی اینجوریه تو مسینجرم تحریمش کردم.بلاک نمیکنم ولی دیگه پیامهاشو سین هم نمیکنم.چون خیلی ناراحت میشم اگر کسی جوابمو نده.مثل این میمونه که سلام کنی طرف عین🐐 وایسه نگات کنه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
وقتی سین میکنن و جواب نمیدن بهشون حق میدم اخه تایپ کردن با سم خیلی سخته😒

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
ادای باکلاسارو در میارن

شایدم ادا تنگا 😣

برادرزاده عزیزم زندگیت را بر مبنایی قرار بده که تاوانش را من ندهم ... 😏 😏 اصلا تو قران داریم که "عمه یتسائلون" یعنی در مورد عمه سوال میشه ازتون !!  😅😅😅😅😅
من از دست کسی ناراحت باشم سین میزنم جواب نمیدم 

وای نکن  

جواب ندادن از صدتا فحش هم بدترا

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من اگه چیزی واسه گفتن هم نداشته باشم حداقل یه استیکر میفرستم

یه دفعه یکی جوابمو نداد ۴ ماه بهش پیام ندادم تا خودش پیام داد

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه مثلا وقتایی که سوال می‌پرسی 

اها اون دیگه بیشعوریه به نظرم

آدمی که سرش شلوغه اصلا نباید پیامو سین کنه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
من حالا همون دیقه سین میزنم جواب میدم مگر نتم بپره😶

منم😐

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

خیلی بده ب هرحال😐

نمیخوای ج بدی سین نکن

حوصله نداری ی استیکر یا ایموجی بفرست بفهمیم زنده ای

بی احترامیه این چیزا یکی داره صحبت میکنه سین میکنه میره

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....