2777
2789

تورو خدا آرومم کنید من امروز خیلی ناراحت شدم و بهم استرس وارد شد ترشح ابکیم زیاد شد الانم یخورده کمردرد دارم ممکنه اتفاقی برا بچم افتاده باشه 17 هفتگی ام 

کسی تجربه سوراخ شدن یا پارگی کیسه اب رو داره؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوراخ بشه که اندازه نصف لیوان با هر تکون بچه میاد بیرون که اب روانه

نترس گلم یکم خودتو اروم کن ترشح زیاد طبیعیه اگر لکه بینی خدایی نکرده پیدا کری برو دکتر

تیکر یک سالگی عشقم😍دختر نازم😘

عزیزم سریع برو بیمارستان چک کن.. یه چیزی شبیه بی بی چک برات می‌زارن که مشخص میشه ..

در ضمن اگر کیسه آب باشه..بی بو ،گرم و بی رنگ هست.

اگر همینطوره خیلی سریع برو و مطمعن شو⁦♥️⁩🙏

عزیزم کیسه آب ، آبش گرمه و مثل ادرار رقیقه 

یک نوار غیر مشبک بزار و کارای عادیتو انجام بده از آخر ببین پنبه هاش دون دون شده مثل اینکه آب ریختی روش خیس شده که برو دکتر اگر دیدی نه نوار سالمه بیخیال چیزی نیست

چیزی نیس نترس استراحت کن اگه ادامه داشت برو دکتتر

شوهرم اذیتم کرد حرص خوردم اان لباسمو عوض کردم خیس شدنم کم شده اما کمردرد دارم

ماهگلم دختری ازجنس طلا

نترس چیزی نیست طبیعیه

اگه کیسه آب سوراخ بشه دیگه لباس زیر خالی بس نمیکنه یکسره میشه

ولی با این چیزایی که تو میگی خیلی بعیده 

یه جورایی مطمئنم چیزیت نیست

دوستام هم توی بارداریا ازین چیزا زیاد میگفتن اونام مثل تو میترسیدن ولی عادیه چیزیت نیست