2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم تماشا😍 

ولي به نظرم خوبه ها بيشتر وزن بچه تو دوماه اخر ميگيره

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
واقعاخیلی کمه ک

نه بابا خوبه ديگه 

دختره يا پسر؟ بچه ي اوله؟

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
دختر بچه اول  دکترکفت حداقل سه کیلومیشه

نه بابا خوبه ديگه بچه ي اول ريز تره نسبتا دخترام كه كلا ريزن 

من خودم دختر بودم بچه ي اول بدنيا اومدم ٢٨٠٠ بودم 

سزارینی؟اگه ۳۸ بیاد حدودا ۳ کیلو میشه حالا اگه سونوش دقیق باشه من اون زمان یادم نیس اما ۲۸ هفته ۱۲۵۰ بود که مشکوک به زایمان زودرس بودم و استراحتی شدم ۳۷ هفته هم ۳۲۰۰ بود ۳۹ هفته ۳۵۰۰ بدنیا اومد هر هفته حدودا ۲۰۰ گرم وزن میگیره بهترین وزن گیریشم از حالاست 

پسرم زندگیم ❤
دختر بچه اول  دکترکفت حداقل سه کیلومیشه

منم گفتم كم كم يك كيلو ميگيره وگرنه مطمعن باش بيشتر هم ميشه