2777
2789
عنوان

بیچاره شدم ... خدا منو بکش

1471 بازدید | 37 پست

دختر ده ساله ام رو بردم دندانپزشکی .. دو تا دندون خراب داشت باید کشیده میشدن آسیابی شیری بودن ... 

دکتر گفت دندون کناری هم خرابه دائمیه ؟؟ یا شیری ... بالاش دندون داره . 

کشیدش ،،، الان دخترم گفت مامان اینکه تازه در اومده بود چرا کشیدش ؟؟؟ 

چیکار کنم از غصه دق کردم ... دندون نیش بود 

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون پزشک تشخیص نداد !!!!!!

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

یعنی دکتر دندانپزشک تشخیص نداد دندون بچه ۱۰ ساله شیری هست یا دایمی؟ اونم نیش که زودتر شیریش میفته

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
شاید دخترت اشتباه کرده😊

نه ، درست میگه خاک بر سر من کنن الهی 

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .