2777
2789
عنوان

یعنی چم شده؟

373 بازدید | 50 پست

سلام 

من هیچ وقت دختر شاد و شلوغ و پر سر و صدایی نبودم ولی خب معمولا امید و حس زندگی رو توی دلم داشتم ... حس آرامش و نشاط 

اما یه مدته دیگه اینارو ندارم.. مدام حس غم، پرخاشگری، کلافگی، ما امیدی، بیچارگی، مزاحم بودن، بی عزت نفسی، به شدت خود حقیر پنداری دارم. 

دلم میخواد هیچ وقت وجود نداشتم... یعنی میخوام بگم مرگ هم آرومم نمیکنه فقط عدم وجود رو میخوام و چون نمیشه به شدت کلافه و مستأصل هستم.

حس میکنم از درون به شدت شکننده ام و با هر تلنگری نابود میشم... بسیار مضطربم.

و این حالات روز به روز بیشتر میشه.

کسی اینطوری بوده یا هست؟ به نظرتون علتش چیه.

مجردم و در حال تحصیل اجباری!!! 

حس میکنم دارم خفه میشم... دلتنگ روزای خوب قبلیمم ولی آنقدر ضعیفم که توان اینکه حالم خوب بشه رو ندارم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

فشار درسی نیست؟ وقتی به کاری علاقه نداری انرژیتو میگیره واسه بقیه ابعاد زندگی

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم بلوغ بود و نوجوانی

چند سالته؟ 

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
فشار درسی نیست؟ وقتی به کاری علاقه نداری انرژیتو میگیره واسه بقیه ابعاد زندگی

اون که واویلا... ازش بیزارم و بسیار هم سنگینه و مجبورم کردن که بخونم.

وقتی فکر میکنم تا سه سال دیگه باید این فشار رو تحمل کنم دلم میخواد خودمو قیمه قیمه کنم

وقت شوهر کردنتونه دیگ

آره همین مونده بیاد شماهارا تحمل کنه زندگیش بدتر شه 😐

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐

من الان ازدواج کردم و بچه دارم ولی دقیقا حالتایی ک میگی رو دارم 

ب نظرم ب خاطر نبودن آدمای مثبت تو زندگیمونه 

دغدغه ها زیادن خودخوری ب خاطر حرفای بقیه 

کلا جو خوبی نیست

خدایا راضیم ب رضای تو ای مهربانترین  
وا

والا

وقت شوهر کردنتونه دیگ

تنها چیزی که الان به شدت مزاحم همین یه سر سوزن حس خوب باقی موندم هست، همین شوهره.

میگم میخوام خودمم وجود نداشته باشم حالا شوهر هم اضافه بشه