2777
2789
عنوان

خیلی از خودم بدم میاد خیلی تنبلم.

472 بازدید | 21 پست

همش فیلم دانلود میکنم و با گوشی میبینم

نه ظرف میشورم نه جارو نه کارِ خونه

دلم برا بچه هام میسوزه دو سالشونه باهاشون بازی نمیکنم به زور بهشون غذا میدم همش میگم برید اونور نچسبید به من.

همدیگرو هم بزنن نمیرم جداشون کنم

زخم و زیلی بشن نمیرم بغلشون کنم

فقط دراز میکشم و فیلم میبینم.مغزم از کار افتاده نمیدونم چه کاری انجام بدم نمیدونم اگه یه دیقه گوشی دستم نباشه باید چیکار کنم همینجور وایمیسم نگا در و دیوار

فکر میکنم اگه کارِ خونه انجام بدم به خودم آسیب میزنم یعنی زحمتِ زیاد میکشم و خسته میشم منم انجام نمیدم فکر میکنم وقت تلف کردنه در صورتی که گوشی وقت تلف کردنه

کاری کردم از زندگی بدمون میاد هممون

افسردگی دارم یه مدت رفتم دنبال درمانش بدنبود ولی داروها رو قطع کردم حوصله دارو خوردن نداشتم

خلاصه که بگم خیلی تنبلم.تا چند سال پیش زیاد اینجوری نبودم الان اینجوری شدم و بدتر

بدم از خودم میاد

همش میگم چرا پتو هارو جمع کنم وقتی دوباره قراره بخوابیم

چرا ظرف بشورم

چرا با بچه ها بازی کنم وقتی قراره کلی اسباب بازی جمع کنم

بیشتر بخاطرِ بچه هام نگرانم بعدم خودم

شوهرمم یه مقدار غر میزنه میگه چرا دست از خودت و خونه کشیدی و به هیچی نمیرسی ولی واقعا حوصله ندارم

احساس میکنم این کارا بی معنیه به زندگی رسیدن بی معنیه

نه هدفی نه انگیزه ای نه امیدی

نمیدونم چی بگم خسته ام.ویتامین بدنم هم تنظیمه فقط حوصله هیچی رو ندارم.حوصله دوباره دکتر رفتن و قرص خوردن هم ندارم

فقط دلم میخواد این گوشی رو ترک کنم تا شاید یه فرجی شد

میدونم مامانِ بدیم ولی به جای فحش دادن اگه بلدید راهنماییم کنی 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
بیاد

چی بیاد

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی داغونی  گوشیتو بفروش یه یازده ذوصفر بگیر

بدون گوشی میمیرم

خودت میتونی به خودت کمک کنی وقتی بچه هات بزرگ شن حسرت این که براشون وقت نگذاشتیو میخوری گوشیتو خاموش کن ی روز ک بیدار شدی  یا بده همسرت ببرتش اون روزو بزار روز خودتو بچه ها از صبح ک بیداری شدی خونرو تمیز کن ی ناهار واسه خودتون درست کن بعدم با بچه هات کلی بازی کن وقتی حس اون روز بره زیر زبونت   به خودت میای 

اما بچه هات مستقل میشن دارن باهم بزرگ میشن

خوب نیس وابسته باشن بهت که.عادت میکنن

درمورد، تمیزی،هم ببین هروزی فقط یه قسمت و تمیز کن اما حسابی 

نزار،کوچکترین کثیفی،بمونه

یه مولتی ویتامینم بگیر که توش،مس،و سلنیوم و فسفر  و دی داشته باشه کمبود،اینا  اینجوری،میکنه ادمو.

عیب نداره فیلم ببین اما با برنامه مثلا فقط تایم شب یا ظهر

زندگیو سخت نگیر هرجور دوسداری زندگی،کن

گوشیتو چن روز خاموش کن کلا بده دست کسی برات نگه داره یه بار که خونه رو تمیز کنی میبینی چقدر لذت بخش هست نگاه کردن به زندگیت بچه هاتم الان اوج شیرینیشونه حیفه واقعا بهشون اهمیت ندی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خیلی داغونی  گوشیتو بفروش یه یازده ذوصفر بگیر

بهترین راهکار داد  درمان قطعی نیم ساعته بدون دارو وعوارض بعدی

همه چیزایی که پشت سرم میگید با یه فدای سرم خدا بزرگه کاملا حل میشه