2777
2789
عنوان

پریودی بعد زایمان

155 بازدید | 14 پست

دوستان من بعد از زایمان طبیعی(۱۲آبان)، تا ۱۰ روز که خونریزی داشتم هیچ، باز تا ۲۲ روز لکه دیدم و مدام باید طهارت میگرفتم یا غسل میکردم، روز ۲۲ام(۱۴آذر) یهو خونریزی شدید شد، که وقتی پرسیدم،گفتن پریود شدی، که تا ۱۲ روز خونریزی شدید داشتم، مجبور شدم تا ۱۰ روز پریودی حساب کنم و ۲ روزشو استحاضه کثیره! و بازهم لکه بینی‌م ادامه داشت. هرروز زرده تخم‌مرغ خام میخوردم، ولی بازم فایده نداشت. تا اینکه مامانم جوشانده ریشه انجبین برام درست کرد و دوبار خوردم، و بعد از چند روز پاک شدم. باز دوباره بعد از ۱۶ روز از پاکیم(۱۱دی) پریود شدم!!!!! درحالیکه من قبل بارداری، معمولا بعد ۲۷ تا ۳۰ روز از پاکیم مریض میشدم!!! این یکی تا ۶ روز طول کشید. و حالا فقط ۱۲ روز از پاکیم(۲۹دی) میگذره که دوباره پریود شدم!!!!!!!😨 تازه از سه روز قبل که لک میدیدم. نمیدونم چم شده، میگن ضعیف شدم! واسه شماها پیش نیومده؟؟؟ من هرجا میبینم، اکثرا بعد زایمان دیر پریود میشن یا حتی ماه‌ها پریود نمیشن! نمیدونم چرا من اینجوری شدم!!😭😭😭

درضمن من از شیر خودم به بچه میدم.

منم تا هشتاد روز اینجوری بودم رفتم دکتر ویتامین داد خوب شدم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

متاسفانه جوابتونو نمیدونم ولی اومدم بگم لطفا دیگه ب پریود مریضی و مریض شدم نگید ممنون

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برو دکتر من تا شش ماهگی بچم پریود نشدم شیر خودمم میخوره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

من دقیقا ۴۰ روز لکه بینی داشتم خوب شدم روز ۴۳ ام پریود شدم شدید جوری که از حال میرفتم بلاخره با مفنامیک اسید کنترل شد

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده

ی جایی خوندم  سویق عدس خونریزی زنان رو بند میاره

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
منم تا هشتاد روز اینجوری بودم رفتم دکتر ویتامین داد خوب شدم

دکتر منم قرص آهن و مولتی ویتامین داده، منم از هرکدوم روزی یکی میخورم، ولی هنوز خوب نشدم و تند تند پریود میشم! نمیدونم طبیعیه یا ضعیفم؟

متاسفانه جوابتونو نمیدونم ولی اومدم بگم لطفا دیگه ب پریود مریضی و مریض شدم نگید ممنون

چرا عزیزم؟ آخه از قدیم واسه اینکه جلوی بقیه(مثلا بچه‌ها یا پسرها) حجب و حیا رو بیشتر رعایت کنیم، بهمون میگفتن که نگیم پریود شدم، بجاش بگیم مریض شدم، که اونایی که هنوز نمیدونن پریودی چیه، فک کنن مثلا سرما خوردیم. چیز بدی نیست که...

من دقیقا ۴۰ روز لکه بینی داشتم خوب شدم روز ۴۳ ام پریود شدم شدید جوری که از حال میرفتم بلاخره با مفنا ...

منظورت از کنترل شد، یعنی کلا پاک شدی؟ یا منظورت اینه که دوره‌هات منظم شده؟!

ی جایی خوندم  سویق عدس خونریزی زنان رو بند میاره

من میخوام یه چیزی بخورم که پریودیم منظم بشه، و تو شیردهی هم اشکال نداشته باشه!

منم ریشه انجبین که خوردم، خونریزی بند اومد، ولی باز بعدا پریود شدم 🙁

چرا عزیزم؟ آخه از قدیم واسه اینکه جلوی بقیه(مثلا بچه‌ها یا پسرها) حجب و حیا رو بیشتر رعایت کنیم، بهم ...

چرا گلم این اتفاقا نشونه سلامتی ب نظرم یه توهینه ب خودمون ک اینو مریضی بکیم میدونم میدونید ک نشونه سلامته و مریضی نمیدونیدش ولی با این اطلاق توهینی ب خودمون کردیم ما هم جلو پسرا و... رو نمیکنیم هنوزشم ک ازدواج کردم حتی گاهی جلو مادرشوهرم اینا خجالت میکشم بفهمن ولی پسرا قشنگم معنی همه رو میدونن🤣🤣شدم و مریضیو چیزو اینا همه رو معنیشو میدونن ما معمولا جلو اونا نمیگیم یا مثلا درد و اینا داریم رودل اینا بهوونه میکنیم ولی ب پریودی هیچوقت مریضی نمیگیم تو پیج یه دکتر از اینا ک یه کمم فمنیسته میخوندم ک بدترین چیز اینه با اینکه میدونیم این مریضی نیس بهش میگیم مریضی تا جایی ک عادت میکنیم 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
منظورت از کنترل شد، یعنی کلا پاک شدی؟ یا منظورت اینه که دوره‌هات منظم شده؟!

خونریزیم کم کرد چون اصلا بند نمیومد روزی یک بسته کامل نواربهداشتی استفاده میکردم ولی با مفنامیک اسید کنترل شد

چرا گلم این اتفاقا نشونه سلامتی ب نظرم یه توهینه ب خودمون ک اینو مریضی بکیم میدونم میدونید ک نشونه س ...

البته ایشون یکم مسئله رو بزرگ کردن، ولی خب میشه بجای مریض شدن، بگیم عادت شدیم و یا هرچیزی که به طور خاص به پریود شدن اشاره نشه. همه پسرها نمیدونن عزیزم :) فقط اونایی میدونن که جلوشون رعایت نکردن! تو فامیل ما هیچکدوم از پسرها این چیزا رو حداقل تا دبیرستان نمیفهمن، پدر منکه وقتی ازدواج کرده بود تازه متوجه شده بود!!! و بنظر من هرچه بیشتر این چیزها رو دیر بفهمن، بهتره، چرا؟ چون هم حیا از طرف ما بیشتر رعایت شده، و هم اونا فکر و ذهنشون سالم‌تر میمونه و حواسشون بیشتر متمرکز درس میشه. الان تو جوامع اروپایی که همه چیز رو زود به کودکانشون آموزش میدن و اعتقاد دارن همه اینها باید از کودکی فهمیده بشه، یه مشکل بزرگی که دارن اینه که بچه‌ها زود به بلدغ میرسن،و کم میشه کسی دنبال درس بره و بجای دوست دختربازی، تحصیل کنند! تازه این فقط یکی از مشکلاتشونه...