2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه ایران طرح مان بهترین ومورد اعتمادترین بیمه عمر هست از ماهی ۱۰۰ به بالاومبتونی براش پرداختی داشت ...

دریافتیش بصورت یکجا یا ماهانه هست و ببخشید یه وال دیگه حداقل باید چندسال پرداخت کرد

عاشق ۲ تا دخترام هستم
دریافتیش بصورت یکجا یا ماهانه هست و ببخشید یه وال دیگه حداقل باید چندسال پرداخت کرد

گلم اگه بتونی شش ماه یا سالیانه پرداخت کنی خیلی به نفعتونه.بعد چون بچه زیر ۱۸ ساله طرحش سی ساله اما از سال پنجم به بعد هر موقع بخوای میتونی بازخرید کنی پول وسودشو یکجا بگیری

سلام

زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا

صادقانه بگم به شما و همسرتون بابت این تصمیم تبریک میگم

تهیه بیمه عمر و پس انداز از هر شرکت بیمه ای خوبه اما پیشنهاد می کنم برای تهیه بیمه عمر و پس انداز برای فرزند دلبندتون از شرکت بیمه آسیا اقدام به تهیه بیمه نمایید بخاطر داشتن طرح حامی برای فرزندان

سوال و یا مشاوره ای خواستید در خدمتتون هستم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما