2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی مشکل داشتی برا بارداری

چند وقت اقدام بودی؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
ن ی بار باردار شدم بتام ۲۸۵۹ بود قلب نداشت رشد نمیکرد خاطره خوبی از سونو ندارم

انشاالله این یکی همه چیش،خوبه عزیزم 

برا منم دعا کن اگه باردار شدم صیحی و سالم باشه و بمونه برام دوتا سقط داشتم 😭😭😭

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
انشاالله این یکی همه چیش،خوبه عزیزم  برا منم دعا کن اگه باردار شدم صیحی و سالم باشه و بمونه بر ...

خیلی بد دردیه منم سقط کردم زجر کشیدم اینو سپردم ب خدای بزرگ خودش مواظبش باشه توهم بسپار ب خدای بزرگ اونه ک ب دادمون میرسه.انشالله خدا کمکت کنه

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
تنبلی تخمدان داشتم ی بارم باردار شدم قلبش تشکیل نشد سقط کردم با قرص باردار شدم

لتروزل؟

اخه منم این ماه دکتر برام نوشته اما شبی یکی از شب چهارم 

چرا فرق میکنه روزش با بقیه 

مشکلی نیست بنظرت؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
لتروزل؟ اخه منم این ماه دکتر برام نوشته اما شبی یکی از شب چهارم  چرا فرق میکنه روزش با بقیه&n ...

منم لتروزول خوردم شبی دوعدد از سوم قائدگی ب مدت پنج شب.ولی همه چی دست خداست

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰