2777
2789
عنوان

مشتاقان نماز خواهش میکنم بیاین

198 بازدید | 4 پست

سلام دوستهای گلم

خواهش میکنم امشب نماز وحشت بخونید به نیت رضا فرزند احمد

جوون ناکامی که امروز دفن شده و دعای خیرتون رو بدرقه راهش کنید.

خدا بلا رو از عزیزانتون دور کنه  

*کیفیت نماز شب*

خواندن نماز شب اول قبر،ترجیحا بین نماز مغرب و عشاء و باید پس از تکبیره الاحرام در رکعت اول ، سوره فاتحه الکتاب(حمد) و سپس آیت الکرسی را خواند.
برخی از علما گفته اند که آیت الکرسی را باید تا «هو العلی العظیم» خواند زیرا آن ها کافی دانسته اند و پس از آن نیازی به خواندن سوره توحید نیست.
پس از خواندن رکوع و سجده، در رکعت دوم باید سوره فاتحه الکتاب(حمد) را خواند و سپس باید ده مرتبه سوره قدر (انا انزلناه) خوانده شود.

نمازگزار هم باید پس از تمام شدن نماز شب اول قبر بگوید: « اللهم صل علی محمد و آل محمد و ابعث ثوابها الی قبر فلان » که به جای کلمه فلان، نام میت و پدرش گفته شود.

خودم نمیتونم  ولی پدرم و مادرم میخونند  

تو گروه میگم  فاتحه بخونن

خودمم  14 حمد

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی ممنونم دلوینت جان خدا به پدر و مادر سلامتی بده

خدا رحمتش  کنه

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....