2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی بلده کمکم کنه

568 بازدید | 74 پست

سلام من خانم هستم و۴ساله بااین مریضی سخت دارم زندگی میکنم حقیقتش دگه خسته شدم وفقط منتظرم معجزه ای ازطرف خدا هستم ۶۵کیلوبودم الآن۴۹کیلوگرم میخوام ببینم کسی مثله من بوده خوب شده باشه مشکلم مشکل روده هست روزی حداقل ۴۰تا۵۰با میرم دستشویی چ غذابخورم چ غذانخورم اما اگه غذانخورم فوقش ۱۰بارش کمتر میرم دستشویی توکلم به خداست  فقط خدایت دکترافقط وسیله هستندحالااگه کسی مثله من بوده بگه چکارکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگر از داروی شیمیایی جواب نگرفتی یه طب سنتی خودتو نشون بده

من چندین سال مشکل سندروم روده داشتم خیلی اذیتم میکرد از درد از تو سرم عرق میریخت تو صورتم و هر کار کردم درست نمیشد اخرش رفتم یه دکتر طب سنتی بهم دوسین داد هر روز صبح میخوردم خوبم کرد.اگر نتیجه نمیگیری از پزشک و داروی شیمیایی برو طب سنتی 

خوب عزیزم دقیقا چه مشکلیه؟؟؟یعنی دائم اسهال داری؟؟؟یا دائم نفخ و احساس دستشویی داری؟

عزیزم نفخ زیاد دارم وببخشیدکه میگم علاوه بر احساس دفع خودب خود بدون این که چیزی بخورم مدفوع زیاددارم