سلام من خانم هستم و۴ساله بااین مریضی سخت دارم زندگی میکنم حقیقتش دگه خسته شدم وفقط منتظرم معجزه ای ازطرف خدا هستم ۶۵کیلوبودم الآن۴۹کیلوگرم میخوام ببینم کسی مثله من بوده خوب شده باشه مشکلم مشکل روده هست روزی حداقل ۴۰تا۵۰با میرم دستشویی چ غذابخورم چ غذانخورم اما اگه غذانخورم فوقش ۱۰بارش کمتر میرم دستشویی توکلم به خداست فقط خدایت دکترافقط وسیله هستندحالااگه کسی مثله من بوده بگه چکارکرده
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم به دوستم بالاتوضیح دادم خدامیدونه دوستم میگفت من تورونشناختم یعنی از روی چهره گفت از رویه صدات ...
عزیزم یا پیش یه متخصص خوب برو یا برو طب سنتی.طب سنتی این جور مواقعا خیلی جوابه.اینجوری که خیلی سختته.من خودمم اینجوری بودم یه مدتی.مشکلات روده ادمو نابود میکنه
از لحاظ اعصاب چطوری چون معده و روده گاهی به خازر ناراحتیهای اعصاب هستن
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
واسه یکی از اقوام ما ام اس را درمان کردن.ببین نمیتونی اینترنتی مشکلت را ازشون بپرسی.واینکه بارهنگ را در یه لیوان نعنا بجوشونی و بخوری معده و روده را پاکسازی میکنه.من یه هفته مشکل داشتم الآن دو روزه خوردم بهترم