سلام یه پسر سه سال و ده ماهه دارم چهارماهه لکنت گرفته اوایل خیلی بد بود تو جمله هاشم گیر میکرد الان فقط کلمه اولشو گیر میکنه خیلی سخته اذیت میشه دکتر بردم شربت مولتی ویتامین داد اوایل یکم بهتر شد و بعدش همون جوری موند یه روز خوب چند روز بد روروزهای بعدش بیشتره.وقتی با من و باباش هست خیلی کم گیر میکنه تو مهمونیا و بیرون شدیدتر میشه توروخدا کسایی که تجربه دارن کمکم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم دختر منم یه دفعه اینطوری شد سریع بردمش گفتار درمانی اگه الان جلوشو نگیری خدای نکرده بزرگم بشه براش می مونه الان که کوچیکه راحت سر یه ماه رفع میشه
دختر شما چند وقت اینجوری بود؟چقدر طول کشید تا خوب شه؟
عزیزم پیامتو الان دیدم دختر من اوایل مرداد امسال تو شهر بازی افتاد فرداش صبح که بیدار شد دیدم لکنت گرفته سریع رفتیم گفتار درمانی سر یک ماه خوب شد دیگه بر نگشت فقط اصلا وقتی لکنت میگیره بهش تذکر نده که بدتر میشه امیدوارم مشکلت خیلی زود حل بشه