یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه برارقابت نیس جاری هم ندارم مثال زدم اونو اصرارندارم ولی خب گفتم شایدبهترباشه بخرم اخه باوصلت من راضی نبودن انصافافقط خواستم رابطمونوخوب کنم فقط اخه.نمیدونم پارسال اخه براش خریدیم شوهرم نیست عسلویس براهمین گفتم خودم بگیرم پس یعنی نخرم؟
به نظر من بگیر ، چون اونا از پسرشون توقع ندارن ولی از عروس دارن ، اگه نگیری نسبت به تو ممکنه یه رفتارایی نشون بدن ولی به شوهرت هیچی نمیگن، اونی که ممکنه اذیت بشه تویی نه شوهرت
حالا نه یه چیز گرون یه شیرینی یه دسته گلی چیزی
علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
منم یه روسری برا مادر شوهرم گرفتم به خاطر اینکه نا خواسته ت جمع جوابشو داده بودم اونم اصلن نپوشید(گفت سر میخوره از سرم) 😐که بماند یکی دو روز بعد من اونجا حامله بودم جاریم اومدن خونشون(ما تو یه ساختمون زندگی میکنیم) منم طبق معمول رفتم مادر شوهرم خیار آورد برا همه گذاشت برا من نه( اشکم میخواست در بیاد) بعد جاریم خیارشو باهام نصفه کرد خیارشو، هیچی دیگه با اینکه من معذرت خواهی کردم ولی اون تلافی شو کرد،حالا از اون به بعد خیلی به من خوبی کرده. 😂