2777
2789
عنوان

کادوی مادرشوهر

537 بازدید | 33 پست

راستش به شوهرم زنگ زدو گفتم روزمادردرپیشه چی براش بخرم گفت هیچی برامامان خودت بگیرمامان منوولش کن گفتم چرامیخای عروس بده شم برام فرق ندارن😂بازگفت حرف منوگوش کن درسته برامن شب چله وعیدی وایناچیزی ندادوبه روشم نیاوردولی بازگفتم بزرگترمنه.ولی شوهرم ازش دلخوره یبارازعسلویه اومدبش روسری کادودادسوغاتی بش گفت من یه دنیاروسری دارم اینومیخام چیکارکنم دیگه ضدحال خوردشوهرم ولی من گفتم نه بپوش ببینم بتون میادروسلیقه خودتون براتون خریدفکرتون بودکه حس بدشوهرم بره حالاسرهمون میگه نمیخادبخری چیزی براش.حالانمیدونم چیکارکنم حالاهمینجوری که خواهرشوهربزرگه اذیتم میکنه میدونم نخرم هم کنایه زدنوول نمیکنه وجاری دارم بشم مطمعنم هی مقایسه میکنه من دوس ندارم کسی ازمن بدش بیاد☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش پالتو گرفته بودم پیش پیش دادم اندازش نشد میدمش به مامان خودمه😍

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

نه برارقابت نیس جاری هم ندارم مثال زدم اونو اصرارندارم ولی خب گفتم شایدبهترباشه بخرم اخه باوصلت من راضی نبودن انصافافقط خواستم رابطمونوخوب کنم فقط اخه.نمیدونم پارسال اخه براش خریدیم شوهرم نیست عسلویس براهمین گفتم خودم بگیرم پس یعنی نخرم؟

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

به نظر من بگیر ، چون اونا از پسرشون توقع ندارن ولی از عروس دارن ، اگه نگیری نسبت به تو ممکنه یه رفتارایی نشون بدن ولی به شوهرت هیچی نمیگن، اونی که ممکنه اذیت بشه تویی نه شوهرت 

حالا نه یه چیز گرون یه شیرینی یه دسته گلی چیزی 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

ففقط چون اوندفه برخوردجالبی نکردشوهرم کینه گرفته میگه میخای دوباره ضایعت کنه.نمیخاد

ممنونم ازنظراتتون😊💝

منم یه روسری برا مادر شوهرم گرفتم به خاطر اینکه نا خواسته ت جمع جوابشو داده بودم اونم اصلن نپوشید(گفت سر میخوره از سرم) 😐که بماند یکی دو روز بعد من اونجا حامله بودم جاریم اومدن خونشون(ما تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم) منم طبق معمول رفتم مادر شوهرم خیار آورد برا همه گذاشت برا من نه( اشکم میخواست در بیاد) بعد جاریم خیارشو باهام نصفه کرد خیارشو، هیچی دیگه با اینکه من معذرت خواهی کردم ولی اون تلافی شو کرد،حالا از اون به بعد خیلی به من خوبی کرده. 😂

🌸🌸
ففقط چون اوندفه برخوردجالبی نکردشوهرم کینه گرفته میگه میخای دوباره ضایعت کنه.نمیخاد ممنونم ازنظراتت ...

استارتر بگیر براش بعد از چشم شوهرت نمیبینن از چشم تو میبینن میگه عروسم برام هیچی نگرفته و اینا، کادوی مناسبی بگیر خیال خودتو راحت کن😉

🌸🌸

البته من عاشق مادرشوهرمما واسش میخرم درسته اخلاقاش گنده ولی بخاطر همسرم دوسش دارم هرسال تولد همسرمم ازش تشکر میکنم بخاطر زحمت کشیدناش 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆