2777
2789
من بله میشناسم، قیمتش بالاتره ولی خدا هرچی میخواد بهش بده که منو راننده کرد البته شرق نمیدونم بیاد، ...

مرسی

من هنوز موفق نشدم آزمون شهری قبول بشم

با تضمین یادم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی من هنوز موفق نشدم آزمون شهری قبول بشم با تضمین یادم بده

تضمین که نمیدونم

من خودم تو مهارت و درس و اینا تضمین رو قبول ندارم 

ولی شاگرد در شرف امتحان هم داشت

من خودم به فکر استارت ماشین میفتادم از استرس کم مونده بود بیهوش شم، الان ولی انگار 10 ساله میرونم😁

سلام من باآقای کربلایی رفتم  آموزش خیلی راضی بودم همه جا برای آموزش میبرن کلاچ روخوب یاد میدن و درحد حرفه ای آموزش میدن  به همه دوستان معرفی میکنم۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲آقای کربلایی

دقیقا منم باجناب کربلایی رفتم آموزش ایشونم منو بردن اتوبان جاده آتشگاه که از جاده چالوس سخت تره آموزش آقای کربلایی فوق العادس روی کلاچ ،فرمون ،آینه خیلی دقیق کار میکنن نیم کلاچ حرفه ای وسریع تو سربالایی یاد میدن ازهمه مربیها که من تماس گرفتم ازلحاظ مبلغی هم ازهمشون کمتر میگیرن  باید برین خودتون تو جلسه اول متوجه میشین شما شونو میزارم دوستان هم مثل من راننده خوب بشن09108606882آقای کربلایی 

سلام من با آقای کربلایی آموزش رفتم.  خیلی عالی بودن کلاچ طوری به من آموزش دادن که تسلط خوبی پیدا کردم.به شما دوستان معرفیشون میکنم واقعا مربی بینظیری هستن  .۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ شماره آقای کربلایی 

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه واقعا پولکی شدن منم رفتم چندجلسه باچندنفر ازمربیها آموزشگاه هم خانم وهم آقا واقعا پولو که آموزشگاه میگیره مربی همش یاباتلفن حرف میزنن یا دارن وقت کشی میکنن کلا یکساعت و ۲۰ دقیقه اموزش میدن رفتم مربی آقاگرفتم اونم حالو حوصله نداشت عصبانی بود فقطم مواظب ماشینش بود که خراب نشه منم آقای کربلایی رو به من معرفی کردن هم بنظم بود وسرتایم اومد وسرتایم هم پیداکردن آموزش هم باید ببین خودتون متوجه بشین ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی