2777
2789

سلام بچه ها

این روزها به دلیل پیشرفت بیماری مادرم و مشکلات مالی که جهت تزریق امپولش داشتیم (دونه ای 40تومن هر دوهفته) خیلی سختی کشیدیم.از طرف یکی دوتا از خاله هام که نذاشتن زمین مادرمو سهم کنیم و برای هزینه اش بفروشیم خیلی اذیت شدیم..آیا واقعا با آ] کشیدن ما خدا جوابشونو میده؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من دیدم البته اهی که واقعا از حق باشه و خدا بدونه ظلم شده وگرنه برمیگرده به خود طرف

بعدشم این اهی نیست که بپرسی بعد اه بکشی اون اهی که دل ادمو دردمیاره خودبخود میاد

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
دقیقا منم همین حسو دارم.انگار واقعا خدا هوای اونارو داره

اره من با چشم خودم دیدم همیشه ام سالمو سرحالو شادن

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
ببین قانونی میتونید اقدام کنید یعنی چه آه بکشیم

وقت اینکه قانونی اقدام کنیم نداریم.پول احتیاج داریم .قانونی هم اقدام میکنیم ولی دیره.اون بی احترامی ها و رفتارهای بد مگه با قانون حل میشه.اینکه میکن به ما چه که مادرت مریضه.

من اعتقاد دارم

خدا همیشه حق بندش از ظالم میگیره... ممکن انروز و فردا نباشه ممکن ما متوجهش نشیم... ولی قطعا انجام میشه

حرمت مومن از خونه خدا بالا تره ...

حالا یکی اسمش میذاره اثر پروانه ای یکی کائنات و طبیعت و من میگم خدا

لطفا اکانت پاک شود