2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی نباید جلوی حرکت و اقدام بنده رو بگیره ها... چون تا حرکت نکنی برکت نمیگیری اگه مسئله خیلی مهم از ...

اقدام کردیم.ول الان در شرایط حاضر زمان خیلی برامون مهمه..اقدام کردیم و گفتن تموم اموال مزایده گذاشته میشه .براشون متاسفم که حاضرن زمین به مزیاده بره ولی تقسیم نشه

بله من دیدم سر خودشون اومد.شک کن یه جایی سرشون میاد .اگ حق شمارو نمیدن بدون خدا بدجوری تقاصش میگیره ...

اره اینکه به مرور زمان سرشون میاد رو مطمئنم.اگر واقعا خدایی وجود داره و میبینه بنده هاشو.

من بچه ک بودم تصادف کردم با یکی از اقوام مادریم.دیه داد دیه رو دادیم ب ی خونه و دادیمش کرایه ۱۸سالم ک شد مامانم فوت کرد بابامم خونه منو فروخت و زن گرف.با پول خونه من طلا واس زنش گرفت.من هی میگفتم ی جفت گوشواره میخام با پول خودم

هی نخرید ولی واس زنش خرید

بقیه پولو انداخت بانک سودشو میخورد بدون اینکه هزار تومن ب من بده.منم هی تو دلم میگفتم خدایا بابایی ک حق معلولیت منو اینجور خورد هیچوقت ازش نگذر

خلاصه بابام پولو از بانک در اورد۱۰تومنشو داد موتور واس داداشم.بقیشم انداخت تو بورس.ی ماه ک خوب سود داد زن بابامم طلاهاشو فروخت انداخت تو بورس ک سودشو باز بده ب طلا

بورس روز ب روز پایین اومد الان یگ چهارم پولشون مونده.البته پول اونا ن پول من ک حقم بود ولی هزار تومنشم بهم ندادن.رزق و روزیش بسته شده بابام الان.همیشه هم میگه من نون حرام نخوردم نمیدونم چم شده

نمیدونه حق معلولیت و حقوق منو بردن از همهههه چی سخت تره

چوب خدا صدا نداره خواهر 

قوی باش خدا عاشق بچه پرروهاس💪😎
من بچه ک بودم تصادف کردم با یکی از اقوام مادریم.دیه داد دیه رو دادیم ب ی خونه و دادیمش کرایه ۱۸سالم ...

اخی عزیزم...نمیدونم چرا بعضی ادمها اینجور بی رحمی در حق دیگران میکنن.برات دعا میکنم عزیزم اصلا ناراحت نباش چون بلاخره این دنیا به قانونی هم داره.میبنی که پولی رو که خورد بابات داره ازش میگیره تا تهش.

اخی عزیزم...نمیدونم چرا بعضی ادمها اینجور بی رحمی در حق دیگران میکنن.برات دعا میکنم عزیزم اصلا ناراح ...

اولاش خیلی سخت بود برام ولی دیگ بیخیالش شدم سپردمش ب خدا ک حقمو بگیره

الانم واقعا با چشم خودم داره میبینم ک چجور پشت سر هم دم ب دیقه مشکل براش پیش میاد

فداتشم خواهری ایشالا مشکل همه حل شه مخصوصا شما💋

قوی باش خدا عاشق بچه پرروهاس💪😎