2777
2789
عنوان

گوشیمو خاموش کردم ک جوابشو ندم

1556 بازدید | 136 پست

بچه ها من یک پشت کنکوری هستم ۱۹ سالمه

و نامزدم ۲۱ سالشه اونم واسه چندمین باره ک کنکور میده.

ما همیشه به هم قوت قلب میدیم ک خوب درس بخونیم قبول شیم امسال ک کارای عقدو ازدواجمون جلو بیفته

من هر ی ماه از خونه بیرون نمیرم فقط و فقط تو خونه نشستم و میخونم

اونم میگفت میخونم

تا اینکه دیشب حدود ساعت هفت حرف زدم باهاش گفت خالم زایمان کرده اومدیم دیدنش گفتم باشه

شب که اومد گفت دروغ گفتم با دایی.. و دوس دخترش و دوست دایی و دوس دختر اون رفته بودیم باغ(یه دایی داره ک با وجود زن و بچه دختر بازی میکنع و همچنین دوست داییش دوتاشونم با وجود زن و بچه و نوه با دخترای بیست ساله ک در شرف طلاقن دوست شدن) پنج تایی رفتن باغ میگفت اونا با هم (ن.ش.ه) میکردن منم تنها بودم واسشون با چوب میرقصیدم با مرغ میرقصیدم جوجه سیخ میکشیدم اخر شبم حدود ساعت دوازده با دوست داییش و دوس دختر اون برگشته بودن و داییش و دوس دخترش مونده بودن باغ

میگفت من اینارو نصیحت میکردم ک طلاق نگیرن

میگم چرا ب من دروغ گفتی ک رفتی دیدن خالت میگه چون تو ازین داییم خوشت نمیاد نگفتم پیششم

دیشب انقد گریه کردم تازه طلبکارم بود ک مگ چیشده این اداها چیه درمیاری

گوشیو قط کردم زنگ نزد یا پیام نداد چون دید حالم چقد بده و گریه میکنم

توروخدا نگین حالا مثلا چیشده واقعا چیز کمی نیست من تو خونه بشینم اینجوری درس بخونم واسه آقا اون اونجوری بره باغ وسط اون آدما خوش بگذرونه و ب من دروغ بگه

این درسته؟

حالا گوشیمو خاموش کردم ک اصلا حالم ب هم میخوره صداشو بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید گوشیتو خاموش کردی چجوری اینجایی ؟

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
کاتتتتت

واقعا؟

ینی ما قضیمون جدیه خونواده ها خبر دارن و فقط منتظر کنکور مان

ینی از دیشب انقد گریه کردم ک دارم میمیرم

خودمم ب فکر کاک افتادم

و جالبیش اینجاس ک طلبکارم بود ازم

میگفت مگه چیشده این اداهارو از خودت درمیاری مگه چیکار کردم

مردا رو جون ب جونشون کنی ذاتا عوضین

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بخوایم مثبت فکر کنیم مثلا رفته مشاوره بده ب اون خانوما ک طلاق نگیرن 😑

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من بودم نمیزاشتم با داییش بگرده اخه میترسیدم دختر بازی داییشو به ارث ببره واینکه بگیررررر درستو بخون عزیزمم ۵ ماه مونده ۵ ماه بخون حداقل از ایندت مطمئن شی ❤

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤