2777
2789
عنوان

طوطي برزيلي

13588 بازدید | 36 پست

بچه ها كسي تجربه نگه داري طوطي برزيلي داره؟

يه پيج دارم اينستا طوطي داره اينقد تپلي و بانمكه حسابي هم دستيه

من خودم يكي دارم اما پرسيدم از يه پرنده فروش بخاطر گاز گرفتناش گفتن چون يكم بزرگتر بوده اورديش وحشي و گاز گرفتنشو نميشه كاري كرد

خواستم بالاشو قيچي كنم تا همش تو قفس نباشه هم خودم هم شوهرم دلمون ميسوزه ميگم گناه داره

مدام ميپره رو تي وي نوك ميزنه صفحه رو گازم ميگيره

چشممو نوك ميزنه عينك دارم به هواي عينكم ميخواد چشممو هم نوك بزنه واقعا موندم همشم تو قفس مجبورم بذارمش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت کوتوله برزیلیه؟؟ من داشتم  امروز شوهرم برد😔😔😔 دلم براشون تنگ شده انقد که عششششق بو ...

اره عزيزم كوتوله رو ميگم 

برا من كوچولو بود اوردما سرلاكي بود ميتونست بپره يكم اوايل خوب بود الان اينقد گاز ميگيره ها

اره عزيزم كوتوله رو ميگم  برا من كوچولو بود اوردما سرلاكي بود ميتونست بپره يكم اوايل خوب بود ا ...

بذارش تو قفس باشه

من دوسه روز یکبار باز میکردم یه چرخی تو خونه میزدن بعد یک ساعت اینا می رفتن تو قفس

بذارش تو قفس باشه من دوسه روز یکبار باز میکردم یه چرخی تو خونه میزدن بعد یک ساعت اینا می رفتن تو قف ...

اخه يه دونست

هر زمان ميرم كنارش ميپره رو ديواره قفس 

يا اگه منو نبينه هي اسمشو ميگه 

ميگه هلو بيا

حرف ميزنه اين دوتا كلمه رو ميگه

خيلي دوسش دارم گرفته بودم از تنهايي دربيام اما خب جفتمون تنهاييم🤣

منم عروس هلندي دوس دارم واي خب برزيلي هم كوچولو تره بخاطره اون خريدم اونا بزرگن 

نه خیلی ام بزرگ نیستن برا من

ولی وقتی پر میزنه تا رو اپنم پر ایناس

بالاشو قیچی نکردم

فقط وقتی میبرمشون حموم آرومت و دوسشون دارم

مث مووووش میشن😬