2777
2789
شما به بزرگی خودتون ببخشید که مردم ایران صدها ساله سالیانه برنج میخرن و ذخیره ی یک سالشون میکننببخشی ...

درسته.

قبول دارم.

اما شرایط تغییر کرده.

یک موقع آرد نیست یا نون کمه و صف طولانی  آدم می‌ره نانوایی با اینکه توان خرید داره و نیاز هم داره به خاطر مراعات دیگران یک نان ‌می‌گیره؛ یک موقع هم فراوانیه و برای مدتی بعد هم  می‌گیره و می گذاره فریزر.

بحث اینه هر موقع به لحاظ اجتماعی نیاز به مراعات و پرهیز از نگاه خودخواهانه عمل می‌کنند و فکر نمی‌کنند که بقیه هم همون قدر که اونها شهروند و انسان هستند ، شهروند  و انسان هستند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آبیاری کرت بندی پلاستیک کشیدنپله بستن جوب درآوردن از هوش دراومدن و.... چیزای دیگه شش ماه کار میکنن ب ...

دمت گرم

تازه اینکه برنج با کیفیت رو با برنج با کیفیت های پایین تر ترکیب میکنن بماند

نمیدونستم عزیزمحقیقتا ما خودمون زمین کشاورزی داریم تا الان میشه گفت هر مشتری که بوده برای یک سال خری ...

بله واقعا برنج باید سالانه خرید بشه اگه جایی برای نگه دارین حتی ۲ناه بیشتر چون برنج تازه خریداری شده حداقل باید ۲ماه بمونه تا خوب پخت بده من اشتباه کردم پارسال کم خریدم الان تموم شده هم قیمتش ۳برابر شده هم برنج خریدم بایدحداقل ۲ماه بمونه فقط به خاطر جوجو اینکارو کردم‌ جای برنج اگر دم نداشته باشه خوب میمونه مدر شوهر دخترم ۱۵۰کیلو برنج رو توی یه بالکن ۱متری نگه میداره البته آفتاب نمیخوره همه رو هم روهم میذاره

درسته.قبول دارم.اما شرایط تغییر کرده.یک موقع آرد نیست یا نون کمه و صف طولانی آدم می‌ره نانوایی با ا ...

به نظر شما اکثریت مردم ایران از کجا برنج میخرن؟! از فروشگاه ها و مغازه ها برنج کیسه ای میخرن دیگه درسته؟!

در حالیکه کسایی که برنج فله ای میخرن یا مستقیم از خود کشاورز میخرن و یا با یکی دو تا واسطه میخرن

اگه مردم موقع ناترازی بازار ریختن تو فروشگاه ها یا سوپرمارکت ها برنج ها رو کیسه کیسه خریدن و قفسه ها خالی شد حرف شما کاملا صحیحه 

یعنی همون اتفاقی که چندساله سر روغن میاد 

روغن و احتکار میکنن و مردم بی رحمانه روغن میخرن و به بعضی ها نمیرسه

ولی خرید برنج موقع برداشت محصول و وفور نعمت برنج ایرانی قضیش خیلی فرق میکنه ها

چون مردمم نخرن یا دلال ها احتکار میکنن یا صادر میشه خارج از کشور

خب نمیشه که هوا بخورن

منظورم زیاده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍