2777
2789
عنوان

هرچی لازمه از لحظه به دنیا اومدن بچه‌ به بعد بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3771 بازدید | 226 پست
مرسی عزیزم واقعا خوب بود. فقط بچه رو به کمر هم نباید خوابوند؟ یعنی فقط به پهلو؟

گلم قطره یا دارو رو کم کم تو لپ بچه بریز...حتما بدنشو ماساژ بده با روغن گیاهی من زیتون میزدم....آب خیلی داغ استفاده نکن تو حمام...لباساشو با شامپو نرم کننده بشور.لباساشو یا اتو کن یا آفتاب....بینیشو با گوش پاک کن پاک نکن ضرر داره .نافشو خشک نگه دار تا عفونت نکنه. نزدیک صورتش باهاش حرف بزن تا خوب ببینتت چون بیناییشون ضعیفه اوایل به دنیا اومدنشون.یادم بیاد باز میگم

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
بخوابون . اون به آغوش تو خیلی احتیاج داره . ولی با احتیاط   .بیا پایین تر از سطح اون تا اگر پتو ...

مرسی عزیزم این تاپیک رو‌ نگه میدارم حتما 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم قطره یا دارو رو کم کم تو لپ بچه بریز...حتما بدنشو ماساژ بده با روغن گیاهی من زیتون میزدم....آب خ ...

مرسی عزیزم

یه سوال دیگه. برای بیمارستان پتو بخوام ببرم پتوش تو ساک جا نمیشه. پتو مسافرتی هم حتی جا نمیشه. پتو رو با کاور خودش ببرم؟

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
مرسی عزیزم این تاپیک رو‌ نگه میدارم حتما 

اینم بگم حتما میخوای حمامش کنی شلوار کوتاهی چیزی بپوش ک از روی پات لیز نخوری   

اگر واسه دستشویی اش هم میترسی ببری با یه دستمال کاغذی خیس گرم پاکش کن و بعدم خشکش کن . چون ممکنه دائم دستمال مرطوب باعث حساسیت و زخم نوزاد بشه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مرسی عزیزم یه سوال دیگه. برای بیمارستان پتو بخوام ببرم پتوش تو ساک جا نمیشه. پتو مسافرتی هم حتی جا ...

اره ببر من تابستون زایمان کردم فقط قنداقش که پتو ام میشد بردم. زایمانت طبیعیه لباس شیک ببر موقعی که خواستی بیای خونه شیک باش آرایش کن.... تا می تونی عکس بگیر  . کیسه آبت پاره شد زود نرو بمون خونه کباب برگ بخور قوت بگیری یه دوش بگیر که استرست بریزه بعد برو...عجله نکن اصلا نترس. من سزارین بودم ولی اینا کاراییه که خواهرم انجام داد‌ حتمااااا شکمتو بعد زایمان ببند. انشالله بسلامتی. منم دعاکن نگارم....یادت نره 

چشم آهویی🌹❄❄خوب می‌دانم تحمل کردن من ساده نیست این که پایم مانده‌ای، عاشق نوازی می‌کنی .🌹🌹من تا پایان عمرم به این می‌اندیشم؛"زنی که عشق را می‌پذیرد، تا چه اندازه بی دفاع می‌گردد!!!
اره ببر من تابستون زایمان کردم فقط قنداقش که پتو ام میشد بردم. زایمانت طبیعیه لباس شیک ببر موقعی که ...

مرسی عزیزم از راهنمایی های خوبت. برام دعا کن عزیزم 

منم حتما برات دعا میکنم 

مرسی عزیزم از راهنمایی های خوبت. برام دعا کن عزیزم  منم حتما برات دعا میکنم

ممنونم چشم اگه قابل باشم .😘

دختر من الان سه سالشه مادرم گاهی بهم سر میزد ولی اکثر مواقع تنها بودم. اوایل خیلی گریه میکرد که کم کم متوجه شدم که به خاطر اینه که سیر نمیشه با شیر خودم و به توصیه دکتر بهش شیر خشک هم میدادم اندازه اش یادم نیست ولی چقدر. خیلی وقتا هم دل درد داشت یه قطره کولیک ایز بهش میدادم که واقعا عالی بود و آرومش میکرد. خودت به هیچ وجه تو مصرف لبنیات زیاده روی نکن و اگه میتونی اصلا نخور چون لاکتوز وارد شیرت میشه و نوزاد نمیتونه هضمش کنه و دل درد میگیره. خونه رو خیلی گرم نکن تو جای خنک بهتر میخوابن. تا خوابید خودت هم بخواب. اصلا دنبال نظافت و آشپزی و ... نباش وگرنه داغون میشی. از الان یه چیزایی بذار تو فریزر که راحت باشی. هر وقت خسته شدی و کم خوابی و استرس بهت فشار آورد فقط به خودت بگو که این نیز بگذرد. واقعا روزای سختی هستن ولی خب معمولا تا 6 ماهگی اینجوریه بعدش یه کم بهتر میشه. مامان من روزای اولی که دخترم دنیا اومده بود بهش یه کم آب جوشیده سرد شده میداد میگفت نمیذاره زردی بگیره که نگرفت. اوایلش پیپیش سیاهه بعد چند روز عوض میشه رنگش نترسی یه وقت. حتما آروغشو بگیر بعد از شیر دادن. دختر من اوایل خیلی بالا میاورد ولی دکتر گفت طبیعیه و سعی کن موقع خوابوندن زیر سرش شیب دار باشه. تا میتونی بغلش کن بغلی نمیشه.