2777
2789

یا هر عزیز دیگه ای مثل مادر یا خواهر

بعد فوتش همش خودتونو لعنت کنید؟

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

من دختر خوبی بودم دلسوز بودم

ولی دوبار با پدرم دعوام شد باهاش بد حرف زدم

فکر نمیکردم انقدر زود از دستش بدم

دازم خفه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ی بار از رو نادونی  ب بابام گفتم ب تو چه 

اونم زد تو گوشم  

من بمیرم  😞😞😞😞😞بابام منا میبخشه

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

دعا می کنم زیر این سقف بلند

روی دامان زمین

هر کجا خسته شدی

یا که پر غصه شدی

دستی از غیب به دادت برسد

و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس…

سلام  دوستان
لطفا   تایپیکمو  گزارش  بزنید   خیلی    خیلی     دمتون گرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5433431/اختا-بورس-تایپیک-جامع-بورس?postId=173123977

اثر انگشت ما از قلبهایی که…لمسشان کردیم هیچوقت پاک نمیشود…  

پدر منم فوت شده قبلا شاید در حد کم ولی وقتی تو بیمارستان بستری بود آخرین روز که بعدش فوت شد رفتم ملاقاتش چند بار دستشو بوس کردم هنوز هم یادم میاد گریه میکنم چه دستهای زحمت کشی داشت خدا بیامرز کاش بود باز هم یه بار دیگه بوسش میکردم😭😔

مادربزرگم آره

تا چند سال بعد مرگش بخاطر اینکه بهش گفتم چقدر گیر میدی و بعدش اون با لبخند گفت نفهمیدم چی گفتی(چون گوشاش سنگین بود)عذاب وجدان داشتم و دارم  

جواب مامانمم زیاد دادم خدا سایشو بالا سرم نگه داره اگه یک روز نباشه من میمیرم از عذاب وجدان

متاسفم خیلی درد بدیه 

خیلی خیلی خصوصا که پدرم خیلی به من وابسته بود و به همین دلیل مرتب منو درگیر همه امور خانوادگی می کرد و منم واقعا ظرفیتم کم می شد باهاش بحث می کردم که اخرش هم داغ اصلی اونجا بود که کنار خودم به ارامش ابدی رسید

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
مادربزرگم آره تا چند سال بعد مرگش بخاطر اینکه بهش گفتم چقدر گیر میدی و بعدش اون با لبخند گفت نفهمید ...

خدا عزیزت رو حفظ کنه تا فرصت داری بهش محبت کن 

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
پدر منم فوت شده قبلا شاید در حد کم ولی وقتی تو بیمارستان بستری بود آخرین روز که بعدش فوت شد رفتم ملا ...

وای

چقدر میفهمم حرفاتو 

چقدر سخته خدایا چ دنیای کوفتتییییه 

مادربزرگم آره تا چند سال بعد مرگش بخاطر اینکه بهش گفتم چقدر گیر میدی و بعدش اون با لبخند گفت نفهمید ...

وای مادربزرگت😢😢

خدا مادرت رو حفظ کنه