2777
2789
عنوان

میخوام سوره حشر بخونم بیاین😶

93 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من برای اولین بار تو زندگیم چله برداشتم🙃به طور اتفاقی یکی تگم کرد امیدوارم خدا خیرش بده انگار خواست خدا بود دوباره برگردم پیشش😊❤

بچه ها میخوام سوره حشر بخونم هرکی میخواد تاپیکو لایک کنه به نیابت از همتون بخونم🙃

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله حاجت روا بشی به نیت مادر شدن من ، منم برا شما میخونم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
منم براتون میخونم سوره قشنگی هست هر شب میخونم

مرسی عزیزم لطف میکنی🙃💕

التماس دعا عزیزم پیشاپیش هرچی خواست دلته همون بشه برات . واسه منم دعا کن ارامش به زندگیم بیاد و خدا شر ادمای مدنظرمو از زندگیم کنار بزنه هرجور صلاح خودشه. 

منم دعات میکنم خدا از گناهات بگذره شرایط روحی خیلی بدی دارم خیلی محتاج دعام ،یه نگاه از طرف خدا ،یه ارامش حقیقی ،یه لبخند از ته دل😓

دوستان عزیز برای حل شدن مشکلات زندگیم یه صلوات بفرستید 
التماس دعا عزیزم منم برات ایه الکرسی میخونم 

مرسی عزیزم لطف میکنی🙃❤

انشاالله حاجت روا بشی به نیت مادر شدن من ، منم برا شما میخونم

ایشالا زودی مامان شی😍مرسی عزیزم🙃❤

التماس دعا عزیزم پیشاپیش هرچی خواست دلته همون بشه برات . واسه منم دعا کن ارامش به زندگیم بیاد و خدا ...

مرسی عزیزدلم😍💕ایشالا زودی آرامش برگرده به زندگیت🙃❤