والا من دوسالا دارم میخورم سی کیلو کم کردم بجز کم اشتهایی هیچ کدوم از این علایمو نداشتم .فقط بدنم وی ...
عزیزم آدما با هم متفاوتن خداروشکر که واسه شما عارضه نداده. ولی این عوارضی که گفتم به صورت آماری توی افراد تهیه شده و کاملا علمیه. من اصلا مصرفشو توصیه نمیکنم چون خیلی موارد دیدم که با فلوکستین عوارض بدی دادن چون بی جهت به خاطر لاغری مصرف میکردن
چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای
خیلی تحقیق کردم از چند نفری هم که تو این حوزه اطلاعاتی داشتن سوال کردم میگن داروی خوبیه البته برای ا ...
من خودم مصرف نکردم ولی توی این رشته هستم و از نزدیک با کسانی که عارضه دادن در ارتباط بودم
چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای