2777
2789
عنوان

خانمها بیاین

72 بازدید | 3 پست

سلام

شوهرم میخواست ضامن بشه برای دو همکارش از بانک استعلام گرفتن گفتن فیلمی که واسه چند نفر ضامن شده قسطاشون مونده شوخر بی عقل منم رفته بانک تمام قسطای عقب موندشونو تصویه کرده 

حالا بعد از ظهر رفتیم پسرمو گذاشتیم کلاس تو راه بهش میگم هیچی تو خونه نداریم انگار به دیوار میگم منو گذاشت خونه مادرم رفت خونه خواهرش .واسه بقیه داره واسه ما زورش میشه بخره اعصابم داغونه همه حقوق و رفته داده پای فشار عقب افتاده صامناش از کاراش خسته شدم اینو هم بگم شش ماه بود سراین قضایا دعوامون شد من زد و از خونه بیرون کرد من دو ماهه برگشتم خونم دوباره شروع کرده دارم دق میکنم تورو خدا راهنمایی درس بدین با سیاست زنانه   

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

براي اينكه دوباره ضامن بشه رفته قسطاي عقب مونده بقيه رو داده؟

بابا اين از منم دااغونتره😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قسط همکاراشو داده؟ عقل داره اصلا؟😳

نه قد یه هر عقل نداره

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭