2777
2789
من طلا داشتم کلا چندماه دستم بود. فوری از دستم دراورد رفت ماشین خرید قسطی همونم داد برادرش باهاش ت ...

عزیزم برو بردار جمع کن حلالت باشه واویلا چرا مردا اینجورین بگو بردارت خیر نبینه تو زندگیش تو حق بچه منو میدی آخه هوناق بگیرن به هوناق والا آدم نباید یکم برای آینده ا شبزاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا با این اوضاع و رعایت های تو باز میره خرج بقیه میکنه یعنی من نصفش میکنم ها اینجوری بکنه بگو من ...

بهش گفتم من راضی نیستم از گلوی منو دخترم بزنی بخاطر بقیه.

میگه تو به اینکارا چیکار داری .نترس گشنه نمیمونی خرجتو میدم!!

بهش گفتم من راضی نیستم از گلوی منو دخترم بزنی بخاطر بقیه. میگه تو به اینکارا چیکار داری .نترس گشنه ...

من تو خونه پدرم هم گشنه نمیموتدم من میخوام مثل بقیه بهترین خونه رو داشته باشم انصاف خرج خانوادت ات کنی فردا پس فردا یه تومن میارن بهت میدن آخه بگو کفتشون بشه خیرشو نبینن خرج دوا دکتر بکنن

بهش گفتم من راضی نیستم از گلوی منو دخترم بزنی بخاطر بقیه. میگه تو به اینکارا چیکار داری .نترس گشنه ...

انقد بدم میاد ازین حرفاش .انگار فقط خرج شکمه!

بمن میگه تو زنی دوست ندارم تو این مسائل دخالت کنی.تو فقط خرجیتو ازم بخواه به بقیش کاری نداشته باش!

من تو خونه پدرم هم گشنه نمیموتدم من میخوام مثل بقیه بهترین خونه رو داشته باشم انصاف خرج خانوادت ات ک ...

بابا من اینجوری حرف نمیزنم بهم میپره میگه تو میخوای بین من و خونوادم جدایی بندازی!

اگه اینجوری بگم کوفتشون بشه که دیگه واویلا!

بابا من اینجوری حرف نمیزنم بهم میپره میگه تو میخوای بین من و خونوادم جدایی بندازی! اگه اینجوری بگم ...

آخه خانواده اشم به این میکنن؟؟ بگو امتحان کن بگو 100میلیون بدهکارم کمک کنید بدهیمو بدم بگو ببین برات یه قدم برمیدارن 

دزدي بودنشو نميدووونم 

ولي خيلي زشته بفهمه ابروت ميره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آخه خانواده اشم به این میکنن؟؟ بگو امتحان کن بگو 100میلیون بدهکارم کمک کنید بدهیمو بدم بگو ببین برات ...

اره خداییش خونوادشم گاهی بهش کمک میکنن .واسه همین این دیگه زیادی جوگیر میشه میخواد صدبرابرشو جبران کنه.

دزدي بودنشو نميدووونم  ولي خيلي زشته بفهمه ابروت ميره

اخه خواهراشم همیشه اینجورین همیشه از جیب شوهراشون برمیدارن واسه خودشون پس انداز میکنن 

یه جایی اگه شوهره هم گیر کنه بهش کمک میشه.