2777
2789
عنوان

کی پالایش یکم داره 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دق کردم میخواستیم خیر سرمون خونه بخری با این پول😑😔

صبر کنید انگار ی تکونی میخوان به خودشون بدن

زندگی یک اثر هنریست که به جای فک کردن به او بهتر است که لذت ببرید⭐🌈 ( مرد هستم عزیزم عزیزم نکنید خجالت میکشم)
تکنیکال همه چیزو بهم میگه😎 تازه ۷۰۰ میلیون پول داشتم روی شاخص ۲۲۰۰ تکنیکال خروج داد بهو در آورم 😎

عزیزم نمیدونی پالایش چی میشه مثلا همینطوری قراره منفی بره هرروز یا درست میشه؟ 

خدایا شکرت
من آقام😐 والا نمیدونم باید نمودار دید و تکنیکال کار کرد ک تقریبا ۴۰ درصدش یادم رفته

جو نده تکنیکال تنکیال نکن کع این بورس ایران تکنیکال و تحلیل حالیش نیست همش دستوریه اینم پالایشه همه میدونستن ضرره ولی طمع سود کردن نفروختن

جو نده تکنیکال تنکیال نکن کع این بورس ایران تکنیکال و تحلیل حالیش نیست همش دستوریه اینم پالایشه همه ...

بورس ایران هم تکنیکال داره توی بازار های مالی تاریخ تکرار میشه....

همین حرف تورو من دوستم زد و پولشو در نیورد کلی ضرر داد ذاره سال ۹۲ تکرار میشه

با ابن حرف خیلیا نگه داشتن و کلی ضرر کردن ولی خب فعلا با این اوضاع شاخص توان صعود نداره...

خب بفروشن کسی جلوشونو نگرفته که🙃

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....